Albacall

kliko
456 TheHeadHunterGroup

 1. Standart Tirane, ofroj vend pune Teknik


  Tirane, ofroj vend pune si teknik per Instalime Elektrike, Kamera, Sisteme alarmi, Sisteme Ndricimi.

  Kompania Procodev kerkon te punesoje teknik per Instalime Elektrike, Kamera, Sisteme alarmi, Sisteme Ndricimi per projektet e saj.

  Kerkesat per Teknik Instalimesh:
  - Te kete njohuri per instalimet elektrike.
  - Te kete njohuri per instalimet e kamerave.
  - Te kete njohuri per instalimet e sistemeve te alarmit.
  - Te kete njohuri per instalimet e sisteme te ndricimi.
  - Te realizoje me perpikmeri te gjithe detyrat qe i jepen nga personat pergjegjes.
  - Preferohet te kete eksperience pune. - Aftesi te mira komunikimi me grupin. Benefitet:
  - Page konkuruese + shperblime sipas objektivave
  - Ambient komod dhe miqesore

  Personat te interesuar te dergojne CV ne: hr@procodev.com

  Cel. : 069 70 52 777

  +Apliko