Rosa Catering kerkon te punesoje Kuzhiniere dhe Motoristė.
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet per Kuzhiniere:
-Te jete e disponueshme me orar te plote.
-Te zoteroje aftesi komunikuese dhe te jete korrekte.
-Te kete eksperience te meparshme si Kuzhiniere ne Mensa/Katering/Restorante.


Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet per Motoristė:
-Te jete i disponueshme me orar te plote.
-Te zoteroje aftesi komunikuese dhe te jete korrekt.
-Perben avantazh eksperienca e meparshme e punes dhe disponimi i motorit te tij personal.


Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0697052111 per te lene orar per interviste prane zyrave tona!