Shes piktura te llojeve dhe dimensioneve te ndryshme, punuar nga Ramadan AGOLLI. Jane te pelqyeshme nga Ju dhe shume te mira per DHURATA per miqte Tuaj.
Vizitoni faqen www.pikturadanja52.webs.com ose ne Facebook faqen SHES PIKTURA ORIGJINALE
ADRESA: L 5 Rruga "A. XANONE" Nd 9 ( prapa shkolles "Kushtrimi i LIRISE" DURRES
e-mail: ramadanagolli@yahoo.it
cel: +355683993115

Cel. : +355683993115