E ēertifikuar nga Ministria e Drejtėsisė, si pėrkthyese e autorizuar dhe licensuar me NIPT, qė prej vitit 2014, ofroj pėrkthime zyrtare nė gjuhėn rumune nė fusha tė ndryshme si ato sociale dhe shkencore, etj.
Pėrkthimet ofrohen nė tė dy variantet shqip-rumanisht dhe anasjelltas nė dokumentacione (ēertifikata lindjeje, familjare, pashaporta, diploma, vėrtetime, etj), pėrkthime nė konferenca, pėrkthime manualesh, kontratash, pėrkthime vendime gjykatash,
pėrkthime site-sh tė ndryshme, etj.

Fatjona Qurku
Cel.: 0692414022
Email: fatjona.q@gmail.com