Ofrojme lyerje me boje, lyerje shtepie, lyerje fasade,ambiente tregetare,stukime,patinime.etj.
Zgjedhje te ngjyrave nga ju sipas deshires dhe sipas ambientit.
Llojet e bojrave qe perdorim jane sipas deshires se klientit.
Eksperience mbi 30 vjecare ne kete fushe brenda dhe jashte vendit si (Greqi,Itali,France).
Ju ofrojme cmimet me te mira, cilesi ne punime,garanci dhe korrektesi.
Per cdo informacion mos hezitoni te kontaktoni.
Ju faleminderit!
Cel. : 0682237106