Vend pune per pastruese (PRIVAT)
Kerkohet pastruese, per nje shtepi brenda ne Tirane.
(Rr. Dervish Hima, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa, pa u futur tek ish Klani)
Paga e kenaqshme.
Orari i punes 5-ore.

Kriteret e punes
mosha e detyruar nga 40 deri ne 48
te kete eksperienca te tjera pune si pastruese shtepie nga 8 deri ne 10 vjet
te jete e qendrueshme dhe e motivuar
te jete e afte te degjoje dhe te zbatoje rregullat e vendosura nga punedhenesi.

Per me shume informacion kontaktoni ne kete numer (0682067071)