ofroj ambjet te lokali me qera per lloto me vet administrim un kam lokalin barin dhe lloton e keni ju qeraja 15000 milek lek ne muaj dritat gjysem per gjysem kush te interesohet te mari ne telefon 0695295866

Tel. : 0695295866

Cel. : 0695295866