Filluan regjistrimet ne Programin 1 vjeēar Art Dizain & Produksion DigitalShkolla e Efekteve Vizuale pranė Institutit “Leonardo Da Vinci”.

Programet e lendeve jane ndetuar referuar shkollave me ne ze te fushes se kinematorafise dhe arteve vizuale nder te cilat mund te permendim "The Gnomon School " ne Hollivud.

Programi shtrihet ne 12 muaj dhe ne perfundim studentet do jene te afte te vene ne perdorim njohurite e mara ne shume sektore te artit si: Kinematografi, Reklama Televizive, Lojrat Elektronike, Filmat e Animuar, Studio Grafike etj.
Programi dhe Lendet

Muaji 1: Photoshop for Digital Production Figure Drawing Overview of Visual Effects and Games Perspective Visual Communications 1 Art History 1
Muaji 2: Visual Communications 2 Anatomy Costumed Figure Drawing Graphic Design Character Sculpture 1 Art History 2
Muaji 3: Zoological Drawing Storyboarding Character Design Product Design Color Theory and Light Design History
Muaji 4:Digital Painting Creature Design Environment Design Vehicle Design Character Sculpture 2 Film History
Muaji 5: Introduction to 3D with Maya Introduction to Compositing Texturing and Shading 1 Advanced Character Design Advanced Digital Painting History of Visual Effects
Muaji 6: Hard Surface Modeling 1 Motion Graphics Texturing and Shading 2 Animation and Visual Effects History and Principles of Animation Gesture Drawing
Muaji 7:Surface Modeling Hard Surface Modeling 2 Lighting and Rendering with Mental Ray Digital Sculpting Character Sculpture 3 Character Development
Muaji 8: Character Modeling and Sculpting Lighting and Rendering with V-Ray Art of Compositing Hard Surface Texturing and Shading Digital Photography Visual Structure
Muaji 9: Creature Modeling and Sculpting Character Kinematics Look Development Character Texturing and Shading Expressions and Scripting Advanced Compositing
Muaji 10: Character Creation for Games Character Skinning Cinematography for Visual Effects Environment Creation for Games Digital Sets Scripting for Production
Muaji 11: Demo Reel (6 Credits) Career Realities Introduction to Unreal Facial Rigging
Muaji 12: Demo Reel (6 Credits) Interview and Resume Workshop (5 week) Business of Production (5 week) Commercial Production Techniques Cloth, Hair and Fur (5 week) Shave and a Haircut (5 week)