Kerkohet punetore me eksperience ne fushen e parukeris dhe estetikes (prerje,depilim,masazh,mbushje thonjsh me xhel).
Adresa: Lulishtja 1Maji
Ura e Tabakeve ,Pallati i ri.


Cel. : 0696121069/ 0682958420