lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė

Jemi nje reviste e re e kohes se lire dhe kerkojme te punesojme:
1 Redaktor
1 Hartues Fjalekryqesh
1 Manaxher/e Reklamash

Te interesuarit te telefonojne ne:
Tel: 04 243 310
Cel: 0692145236