Ne krijojm faqe interneti pr individ, biznese dhe organizata.

Disa nga punet tona jane:

Biznese
teleteam.al | amenature.it | prodata.al | emante.al | fatini-design.com.al | sphinx.al | tbi-al.com | bozolaw.al | japan-xhimi.com | elbagas.al | kuel.al | diezela.al | hueyda-el-saied.com| chamberfestdurres.com | studiojeti.com | studiorodoni.com | classicprint.al | korbigroup.com | wallstreetinvestment.eu | artfilm-pd.com | dbwash-int.com | techno-machalbania.com

Organizata:
worldvision.al | tungjatjeta.al | crca.al | alo116.al | isigurt.al | acce.al | lgbti-era.org | pinkembassy.al

Gazeta:
sot.com.al | durreslajm.al | shqiperiajone.org

Arsim
cde.edu.al | issatinstitute.com

Firme Ndertimi, Real Estate, Rezidenca Banimi:
kontakt.al | siri.kontakt.al | magnet.al | ana.kontakt.al | mangalem21.kontakt.al | kepi.al | aic.al | telniks.com | inf-93.com | siba.al | itegroup.al | bean-group.com | teknoedil.al | redblack.al | monarchyconstruction.ca | homeplan.al | immokontakt.al

Agjensi turistike, detare, shipping, transport: finikas-lines.com | marinyachtagency.com | sarandasummertours.com | comforttravel.al | dedjashipping.com | albanbroker.com | alba-transport.com | dyrrahsped.al | jona-travel.al |keytoursalbania.com | albesturist.al

Restorante dhe Resorte:
kodrakuajve.com | vila77.al | ristoranteilpaiolo.itWebsitet i zhvillojme mbi platformen e Drupal 7, i cili eshte nje sistem menaxhimi dinamik per websiten tuaj te re. Websitet optizohen qe te pershtaten edhe per pajisjet mobile dhe tablet.
Nese jeni te interesuar per te ndertuar nje prezence serioze online te websitit tuaj, ju ftojme te na kontaktoni. Nje imazh i ri online do tju ndihmoj qe te perconi me mire mesazhin tuaj tek klientet potencial.
Besimi yne primar eshte se prezenca online e cdo individi / kompanie / organizate eshte kyce ne imazhin e saj.

Gjithashtu ofrojm:

  • Mirembajtje web faqe (website maintenance)
  • Domain/Hosting/Server
  • Online Marketing & Social Media Marketing
  • Reklama ne Google Ads dhe Facebook/Instagram
  • Email Marketing


Na kontaktoni ne www.fit.al/contact
Cel: 067 45 29 292
info@fit.al

Elvin Xhimitiku
Web programer, Web Designer, Drupal Developer
FIT.AL


kontaktoWhatsApp