Shteti............: AL,

Qyteti............: TiranėTop Sport eshte nje kompani e krijuar ne janar 2001 me kapital 100% shqiptar, me drejtim tregetimin e veshjeve, artikujve dhe aksesoreve sportive.Aktualisht Top Sport ka dy njesi ne Tirane, njera ne Rrugen "Sami Frasheri" dhe tjetra ne Rrugen "Myslym Shyri.

Ju mund te na telefononi ne numrin e telefonit fiks +355 4 255177, ose ne celularin 0692090484

Top Sport ka nje game mjaft te gjere produktesh per te gjitha aktivitetet sportive si futboll, basketboll, volejboll, atletike, tenis, ping pong, not dhe peshkim, fitness, etj.

Ne njesite tona do te gjeni produktet origjinale te firmave me prestigjoze ne bote ne prodhimin e veshjeve dhe te artikujve sportive.

Karakterisitka kryesore e Top Sport ka qene dhe mbetet kurdohere korrektesa dhe cilesia e larte e sherbimit, si ēelesi kryesor i suksesit ne biznes.

Top sport ju falenderon per viziten tuaj ne faqen tone te internetit www.topsport-al.com

Tel. : 255177

Fax. : 003554255177

Cel. : 0692090484

WhatsApp