Lazeri eshte model Diode 808 , 3 gjatesi vale, dhe me ftohje. Eshte blere ne gjermani ne blere 25000euro dhe eshte perdorur vetem 1 vit. ne sallon. Eshte aparatur shume funksionale dhe per qimet e hundes apo te veshit. Shoqerohet me dy pale size te domosdoshme per klientin dhe instruksionin e perdorimit. Rezultatet e perdorimit nga klientet kane qene vetem pozitive.shitet per arsye te mbylljes se sherbimi te estetikes.salloni ka eksperience pune 24 vjecare prandaj ju ofrojme nje aparat te sigurt ne perdorimin tuaj ne sallon.

tel 0695308875

l.ali demi, prane brylit.

Cel. : 355695308875

WhatsApp