Hotel i ri "La Onda" ne Durres, Shkembi Kavajes, ka hapur pozicionet vakante per:
  • Recepsionist turni i trete
  • Kamarier

​Kerkohet:
  • Te jene korrekte dhe te perkushtuar ne punen e caktuar
  • Te sjellshem me stafin dhe klientet

Ofrohet:
  • Page e kenaqshme, ambjent modern dhe komod

Jeni te lutur, te aplikoni nepermjet linkut te mesiperm vendosur mbi titullin e pozicionit te punes,
ose na kontaktoni ne numrin e meposhtem: +355 69 379 4946

WhatsApp