Shitet makine dygjilpersh dizinestabel (me kende) BROTHER LT2-B875-905 MADE IN JAPAN(jo kineze).
Distanca e gjilperave 3.2,kasa ose masure te medhaja,ne gjendje pune shume te mire,automatike dhe me prerje fijesh.

0682069748

WhatsApp