Budva -Kotorr - Ulqin #Mbremje_Festive
• Nisja: 18 - Mars 2 Dite 50€
• Nisja: 25 - Mars 2 Dite 50€
• Nisja: 1 - Prill 2 Dite 50€
• Nisja: 8 - Prill 2 Dite 50€Transporti,Mengjesi, Darka, Lundrimi me Trage, Mbremja Festive me Muzike, te gjitha te perfshira ne cmim

Nė ēmim pėrfshihet :
- Transporti me automjet komod.
- Akomodimi 1 netė nė hotel Llolla 4*
- Mengjesi dhe Darka
- Mbremje Festive me Muzik
- Shoqerues Shqipetar
- Te gjitha Guidat Sipas Programit