Pushime ne plazhin magjik te KORFUZIT Messonghi Beach Holiday Resort 4
ZBRITJE 100 nga cmimi i paketes-PER REZERVIME DERI ME 28 SHKURT!!
ALL INCLUSIVE
Tel;0696153704/042230668

MUAJI QERSHOR
➤ Nisje 5 Qershor 7 Dite (6 Nete) Cmimi 510
➤Nisje 12 Qershor 7 Dite (6 Nete) Cmimi 510 ➤Nisje 19 Qershor 7 Dite (6 Nete) Cmimi 555
➤Nisje 26 Qershor 7 Dite (6 Nete) Cmimi 555
MUAJI KORRIK
➤Nisje 3 Korrik 7 Dite (6 Nete) Cmimi 575
➤Nisje 10 Korrik 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
➤Nisje 17 Korrik 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
➤Nisje 24 Korrik 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
➤Nisje 31 Korrik 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
MUAJI GUSHT
➤Nisje 7 Gusht 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
➤Nisje 14 Gusht 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
➤Nisje 21 Gusht 7 Dite (6 Nete) Cmimi 625
➤Nisje 28 Gusht 7 Dite (6 Nete) Cmimi 575
Perfshihen
1) Akomodimi pr 6 net n Messonghi Beach Holiday Resort 4 Yje Superior, buz plazhit
2) Shrbimi All Inclusive n resort
3) Shezllonet e Pishines
4) Asistenca me guid (shoqrues) shqiptar gjat qndrimit n resort
5) Transferta Tiran Korfuz Tiran
6) Bileta e tragetit Igumenic Korfuz Igumenic
7) Eskursioni ne plazhin Paleokastritsa (transferta)
Eskursioni ne qytetin e Kelkyres dhe pallati Sisit (transferte + guide)