970 gjej pozicion-pune nj-premium

 1. Standart Tender #390009 Shrbim Katering pr zonn e Durrsit

  Organizata World Vision Albania, bazuar n aktivitetin e saj n ndihm t komunitetevedhe m gjer,
  shpall t hapur Tender #390009_Shrbim Katering pr zonn e Durrsit i cili konsiston n:

  1 Preselektimin e biznese q ushtrojn aktivitet n fushn "Sherbim Kateringu" pr zonn e Durrsit si dhe
  2 Oferta financiare q do t drgohen nga subjektet pjesmarrse n process.

  T gjitha kompanit/ bizneset e interesuara duhet t paraqesin:

  A-Dokumentat pr preselektim:

  1. Certifikat Regjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (QKB)
  2. Informacion mbi strukturn e biznesit (plotsoni dokumentin bashkangjitur: "Formular_regjistrimi_Biznesi")
  3. Plotsoni formualrin "WV Politikat per biznesin" (dokumenti bashkangjitur)


  B-Ofertn financiare sipas zrave/artikujve (formulari RFP bashkangjitur pr lehtsi)

  Shnime t rndsishme:
  1. Bizneset q plotsojn t gjith dokumentacionin e krkuar pr preselektim do t vlersohen nga komiteti i prokurimit
  dhe nse prmbushin kriteret do t konsiderohen pjes e lists s bizneseve me t ciln oganizata do te punoj gjithnje.
  2. Cdo aplikim jasht sistemit COUPA, nuk do te pranohet.
  4. Cdo aplikim q vjen pas afatit nuk do t konsiderohet.
  5. Vetm pr pyetje kontaktoni n adresn e emailit: argen_cani@wvi.org ose nr.cel +355684047433.
  8. Pas kualifikimit n fazn e preselektimit procedohet m tej me vlersimet e ofertave financiare vetem me bizneset e kualifikuar.

  Ju mirpresim.

  Suksese!

  kontaktoWhatsApp
  dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur


    Raporto