Organo mesimore funksionale
Me ritme te ndryshme,zera te ndryshme,me mundesi krijime ritmesh dhe demo.
Ka porte hyrese dhe dalese per tu lidhur me midi te ndryshme
Ka 3 tasta qe nuk i punojne por qe mund te rregullohen
Arsyeja e shitjes,mosperdorimi
Cmimi pak i diskutueshem