Pershendetje!

Per te gjitha firmat apo kompanit Kroate, Serbe, Shqiptare, Maqedonase, Kosovare, Qe duan te marin fuqi puntore nga vendet aziatike nga Nepali dhe India: Puntor ne fabrika, ndertim, bujqesi, magazina dhe hoteleri turizem.

Na kontaktoni ne whatsapp +355688354967
Email: headwayjobs2022@gmail.com

kontaktoWhatsApp