Karroce per femije Mclaren, per mosha mbi 6 muaj. Ne gjendje shume te mire me te gjithe aksesoret e nevojshem. Pozicione te ndryshme sipas rastit. Shume e lehte dhe e palosshme, ideale per levizje te shpeshta. Streha e madhe e ben te pershtatshme dhe per ne vere. Ka dhe mbulesen origjinale per shi.

Cel. : 0692325649

WhatsApp