Vend i Ri Pune 🦾Kerkohet Teknik Kompjuteri Me eksperienc te meparshme Ne fushen e it: 👉Diagnostikim dhe riparim hardware ne nivele qarku (kompjutera & Laptop)a) Njohuri per rrymen e vazhduarb) Te dije te lexoje dhe perdore schematicsc)Njohuri per komponentet e qarkut si dioda, kondesator, rezistor etjd) Te dije te perdore multimetrin, Havine dhe mikrospkopin industrial👉Instalim Softwarea) Formatim dhe instalim driverashb) Instalimi i programeve bazike te pcc) Njohuri per programet profesionale me crack👉Korrekt dhe i Komunikueshem, me njohje bazike te gjuhes angleze.👉Te punoj ne Grup dhe me fryme pozitive. 👉Paga e kenaqshme dhe orari i punes fleksibel* Preferohen kandidate te moshes 30 deri ne 45 vjec.🎯Obejktivi :Sherbim Profesional dhe Kliente sa me te kenaqur 😊

Cel. : +355686062062

WhatsApp