kliko
kliko
kliko
kliko
Assist-Digital 728 - 20230119

 1. Standart Tirane, ofrojme vend pune Java Developer - Middle/Senior

  Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilin Java Developer - Middle/Senior per degen e saj ne Tirane. Pozicioni i ofruar (full-time) parashikon programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - Eksperience pune te pakten 2 vjecare me Java Enterprise Edition
  - eksperience me Spring/Springboot dhe Angular eshte nje plus
  - eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
  - njohuri te konsoliduara mbi HMTL, CSS, Javascript si instrumenta te programimit front-end
  - preferohet njohuri e gjuhes italiane
  - aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
  - arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al

  Apliko


    Raporto