QENDRA E STUDIMIT T GJUHVE T HUAJA "SCHRITTE" E specializuar veanrisht pr KURSE T GJUHS GJERMANE, sht themeluar n vitin 2012, e liensuar nga Ministria e Mirqnies Sociale dhe Rinis, me numr: LN-1989-08-2016 duke sjell risi, drejt zhvillimit, kulturs perndimore kryesisht asaj gjermane dhe austriake pr ti dhn nj drejtim dhe prioritet gjuhs gjermane si dhe pr ta zhvilluar m tej at.

*Ofrohet pregatitje e gjuhs gjerman pr t gjith ata, q dshirojn t bjn bashkim familjar, spezializime apo punsim n Gjermani/Austri/Zvicr.

*ertifikimi i nivelit gjuhsor, e njohur nga Ministria e Mirqnies Sociale dhe e Rinis!Kursi Prgatitor: 3 her n jav ose 5 her n jav
Metodat: Mit Erfolg zum Goethe / Telc / sd, Fit zum Goethe Zertifikat
Seanca:
15 seanca / 60 min
Pjesmarrja: Grup dhe Individual


Qllimi i kursit prgatitor:Prvetsimi i 4 kategorive q prmban provimi Lesen-, Hrverstehen, Schreiben dhe Sprechen.

Kurset Prgatitore zhvillohen me
Pedagog t kualifikuar,
me eksperienc n msimdhnie si dhe trajnues t provimeve me kualifikime brenda dhe jasht vendit:

WhatsApp