A DO T BHESH DIKUSHI?
👉Nse po, fillo studimet profesionale dhe siguro t ardhmen!
🥗#SHEF_KUZHINE
🥘#KUZHINIER
🎂#PASTIER
🚘#AUTOSERVIS
💡#ELEKTRICIST
🎆#GRAFIK_DIZAJNER
🌐 #WEB_DIZAJNER
💼#MENAXHER_BIZNESI
📐#STILIST
💻#TEKNIK_KOMPJUTERI_IT
🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTPIAKESH

OFROJM:
⭐Ambiente bashkkohore t pajisura me t gjitha mjetet msimore.
⭐Staf t kualifikuar dhe me eksperienc t gjat pune.
⭐Laborator modern praktike pr secilin kurs.
⭐Praktik profesionale pran kompanive partnere.
AVANTAZHE:
✅ Punsim i garantuar brenda dhe jasht vendit.
✅ Programe n prputhje me krkesn e tregut t puns.
✅ Shume grupe me pak student n klas, 10-16 persona.
✅ Msim n klas dhe laborator
✅ Siguri t njohjes s certifikats n Europ dhe m gjer.
✅ Fleksibilitet n formimin e disa grupeve n do koh t dits.
✅ Qndrueshmeria dhe rritja e ATC-s ndr vite.
✅ Departament m vete pr punsimin e studentve brenda dhe jasht vendit.
🔔Regjistrohu edhe me nj shok/shoqe dhe prfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund t bhet edhe me kste mujore, gjithashtu mundsojm kredi studentore n bashkpunim me bankat e nivelit te dyt.
✔Pr kursantt nga rrethet ofrojm mundsi akomodimi n konvikt me mime sociale.
Instituti Profesional ATC
...profesioni sht pasaport e prhershme