Ne jemi nje firme internazionale ne fushen e TRANSPORTIT TOKESOR dhe ofrojme mundesi punesimi per kohe te gjate ne Turqi dhe ne İtali.
Kandidatet duhet te plotesojne keto kerkesa:
  • Te kete mbaruar arsimimin e larte ose te mesem ne gjuhen Turke,
  • Perveē Turqishtes te njohe mire te pakten njeren nga keto gjuhe te huaja: Anglisht, İtalisht, Frengjisht, Gjermanisht,
  • Te jete e komunikueshme ne mardhenie me klientet,
  • Te njohe mire Programet kompjuterike,
  • Kandidate femra ose meshkuj,
  • Pa pengesa ligjore per udhetime nderkombetare,
per kontakt tel:
cel: 0090 532 421 96 16
E-mail : ilir.m@turkergroup.com

Se bashku me CV-in tuaj ju lutem dergoni dhe foton tuaj ne emailin e siper shkruajtur.
Ju faleminderit dhe ju mirepresim!!!

İlir Myrtaj

Tel. : ilir.m@turkergroup.com

Cel. : 00905324219616

AplikoWhatsApp