Sallon Bukurie qe ndodhet te rruga Myslym Shyri kerkon 2 vajza per Promocion,vajzat te jene te paraqitshme dhe te komunikueshme.
Vajzat e zgjedhura do jene imazhi i sallonit.
Faleminderit
...