Hotel Bar Restorant Prinos Himare kerkon personel kamarjer /e me eksperience pune ,guzhiner dhe ndihmes guzhinjer me eksperience. Ofrojme kushte te mira pune dhe staf shume miqesor.
Hotel Bar...