WebCall Alesio-Alesio RoiData HP
No Recent Activity
About Rikonstruksione shtepiash dhe objektesh
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Rikonstruksione shtepiash dhe objektesh
Celular/Mobil:
0699206110
Adresa:
SELITE E VOGEL RRUGA DAVID SELENICA
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Ndertim
Specifikat/Specializimi:
Hidraulike, lyerje patinime, suvatime, mure, shtrim pllakash, saldator
Kodi postal:
1046
Home Page
https://www.facebook.com/herjonbraja
Njoftime
15