Rikonstruksione shtepiash dhe objektesh

Website
https://www.facebook.com/herjonbraja
Emri i Subjektit
Rikonstruksione shtepiash dhe objektesh
Rubrika | fusha e aktivitetit
Ndertim
Specifikat/Specializimi
Hidraulike, lyerje patinime, suvatime, mure, shtrim pllakash, saldator
Celular/Mobil
0699206110
Shteti
Shqipëri
Qyteti
Tiranë
Adresa
SELITE E VOGEL RRUGA DAVID SELENICA
Kodi postal
1046
Back
Top