WebCall Alesio-Alesio RoiData HP
Tab Content
No Recent Activity
About marine.al
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Durrės
Emri i Subjektit:
M Marine
Celular/Mobil:
+355694024310
Adresa:
L.6, Rr."Shoqeria Bashkimi"
Specifikat/Specializimi:
Aksesore dhe pjese kembimi per mjete lundruese.
Rezine epox, stuko epox, bojra per skafe, barka, boje antivegjetative. Primer per pjesen siper vijes se ujit. Primer per pjesen e zhytur.
Kodi postal:
2001

kartvizita

Edit Value


www.marine.al
info@marine.al

Cel. : +355694024310
Home Page
http://www.marine.al
Njoftime
20