marine.al

Website
http://www.marine.al
Emri i Subjektit
M Marine
Specifikat/Specializimi
Aksesore dhe pjese kembimi per mjete lundruese.
Rezine epox, stuko epox, bojra per skafe, barka, boje antivegjetative. Primer per pjesen siper vijes se ujit. Primer per pjesen e zhytur.
Celular/Mobil
+355694024310
Shteti
Shqipëri
Qyteti
Durrës
Adresa
L.6, Rr."Shoqeria Bashkimi"
Kodi postal
2001

Signature

Back
Top