Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
102000
Apartament 2+1 për Shitje - Selitë Apartament ne Shitje! Vendodhja: Prane Xhamis Selit Kati: 6 banim (i fundit) Sipërfaqe Totale: 75.5 m²...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
59 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
85000
Shitet apartamenti 1+1 pas Pallatit me Shigjeta. Apartamenti ndodhet ne katin e 4-te jo i fundit ne nje pallat egzistues. Organizohet ne 1 sallon...
Tirane
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
170 m²
Nr dhoma
3+1
Cmimi Euro
255150
APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE NE FARKE! Kompleksi ne te cilin ndodhet Apartamenti Ab/A1-8, është një nga rezidencat më të reja e cila ofron vila dhe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
59 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
85000
Shitet apartamenti 1+1 pas Pallatit me Shigjeta. Apartamenti ndodhet ne katin e 4-te jo i fundit ne nje pallat egzistues. Organizohet ne 1 sallon...
Korce
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
1000 m²
Nr dhoma
6+1
Cmimi Euro
495000
Vile Ne Shitje Ne Voskopoje (ID 4151193) Ne Voskopoje, shitet vile me siperfaqe 550 m2 ndertim dhe 1000 m2 truall shkalle lidhese te brendshme...
Dhermi - Palase
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
91 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
550000
Ky apartament ndodhet në kompleksin luksoz Green Coast Resort, i cili shtrihet përgjatë bregdetit të Palasës, një nga zonat më të preferuara për...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
230 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
260000
Ofrohet për shitje shtëpi private dy katëshe, e ndodhur në një zonë të qetë dhe me akses të lehtë në Rrugën "Ali Visha". Kati i parë përfshin një...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
129000
Në një nga rezidencat më të kërkuara të zonës, ju prezantojmë këtë apartament komod 2+1, i pozicionuar në një kompleks të ri dhe bashkëkohor në...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
93 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
265000
Shitet apartament 2+1 ne Myslym Shyr,Rruga Hime Kolli Informacion mbi pronen: * ⁠Sipërfaqja tot...
Vlore
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
360 m²
Nr dhoma
4+1
Cmimi Euro
130000
Ndërtesë 3-katëshe në shitje mundësi investimi me potencial të lartë! Në shitje një ndërtesë 3-katëshe me strukturë të qëndrueshme dhe në...
🏢 Shitet Apartament 2+1 – Kompleksi Turdiu Ish Fusha e Aviacionit 📍 Vendndodhje: Kompleksi Turdiu, Tiranë 📐 Sipërfaqe Bruto: 90.57 m² 📐 Sipërfaqe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
188000
TEK RRUGA E KAVAJES APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Ofrojme apartament 2+1 per shitje tek rruga e Kavajes perballe Spitalit Gjerman. Apartamenti...
Tirane
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
168530
APARTAMENT 2+1+2+VERANDE PER SHITJE NE FARKE! Kompleksi ne te cilin ndodhet Apartamenti Ab/A2-1, është një nga rezidencat më të reja e cila ofron...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
118 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
166130
APARTAMENT 2+1+2+VERANDE PER SHITJE NE FARKE! Kompleksi ne te cilin ndodhet Apartamenti Ab/A2-3, është një nga rezidencat më të reja e cila ofron...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
86 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
183500
🏙️ Apartament 1+1 në Shitje – United Tower, Komuna e Parisit 🌟 📌 Vendndodhja: United Tower, Komuna e Parisit – një nga zonat më elitare dhe të...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
57 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
110000
Të dhëna mbi apartamentin : ● Ambient Ndenjie + Ambient Gatimi ● 1 Dhome Gjumi ● Tualet ● Kati 2 ● 57m2 ● E mobiluar Për më shumë informacione...
Tirane
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
107 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
180516
🏢 Shitet Apartament 2+1 në Ndërtesë të Re – Faza e Përfundimit Ky apartament ofron një mundësi të shkëlqyer si për banim familjar komod, ashtu...
Tirane
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
3+1
Cmimi Euro
300000
Super Apartament 3+1+2 ne shitje te stadiumi Dinamo, prane farmacise Rejs (ID 4139176) Te stadiumi Dinamo, prane farmacise Rejs , shitet...
Tirane
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
105 m²
Cmimi Euro
147230
APARTAMENT 2+1+VERANDE PER SHITJE NE FARKE! Kompleksi ne te cilin ndodhet Apartamenti Ab/A2-4, është një nga rezidencat më të reja e cila ofron...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
118 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
166130
APARTAMENT 2+1+2+VERANDE PER SHITJE NE FARKE! Kompleksi ne te cilin ndodhet Apartamenti Ab/A2-5, është një nga rezidencat më të reja e cila ofron...
Tirane
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
180900
APARTAMENT 2+1+2+VERANDE PER SHITJE NE FARKE! Kompleksi ne te cilin ndodhet Apartamenti Ab/A2-7, është një nga rezidencat më të reja e cila ofron...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
140 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
370000
Apartamenti ndodhet ne rezidencen Long Hills. Organizohet ne ambient ndenje, dy dhoma gjumi, verande me pamje te lire nga perendimi dhe dy...
Tirane
7 Fusha Aviacionit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
150 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
250000
Shitet Apartament 3+1 te Ish-Fusha e Aviacionit 📐 Sipërfaqe: 150 m2 🏙️ Kati i 5-të 🧭 Orientim: Jug - Perëndim ✴ Organizimi i Apartamentit: 🛋️...
Tirane
6 Yzberisht | Misto Mame
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
66 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
105000
Apartament 1+1 ne shitje ne Yzberisht ne Rrugen Besim Alla ne Tirane (ID 41111063) Ne Yzberisht, Rruga Besim Alla, shitet Apartament 1+1 ne pallat...
Tirane
6 Yzberisht | Misto Mame
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
84 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
88000
Apartament 2+1 ne shitje ne Yzberisht ne Rrugen Besim Alla ne Tirane (ID 41211960) Ne Yzberisht, Rruga Besim Alla, shitet Apartament 2+1 ne pallat...
Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
160000
Apartament 1+1 në shitje në Lungomare, pas Hotel Chic – Vlorë Në një nga zonat më të kërkuara dhe më prestigjioze të qytetit të Vlorës, vetëm pak...
Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
108000
Apartament 1+1 në shitje në Bulevard, pranë Conad në Vlorë, me sipërfaqe neto prej 71.3 m². Ky apartament shitet pjesërisht i mobiluar dhe ndodhet...
Tirane
11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
87000
Shitet Apartament 1+1 tek fusha e sportit ne laprake 60 m2 Kati 3 Jo ashensor Pallat egzitues Me hipteke Qendra laprakes I mobiluar. 87 mije euro...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
97 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
97000
Disponojme per Shitje, Apartament 2+1 në Kompleksin Univers City, Tiranë. Informacion mbi apartamentin: • Siperfaqja e apartamentit (bruto): 97.1...
Tirane
3 Fresku | Linze
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
81 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
110000
Shitet, Apartament 2+1, fresk kompleksi Tom Doshi informacion mbi apartamentin: * Sipërfaqja e apartamentit (bruto): 81m2. * Sipërfaqja e...
Back