Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
152000
Zona/Rruga : Rruga Mihal Grameno Apartamenti ndodhet tek Shkolla e Baletit, rruga "Mihal Grameno". Pjesë e një godine banimi dhe shërbime 1,8,9...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
35 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
80000
Zona/Rruga : rruga mihal grameno Apartamenti ndodhet tek Shkolla e Baletit, rruga "Mihal Grameno". Pjesë e një godine banimi dhe shërbime 1,8,9...
Tirane
7 Ekspozita | Gjykata
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
157 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
310000
Zona/Rruga : ish ekspozita Apartamenti ndodhet në zonën e Ish Ekspozitës. • Informacion mbi Apartamentin: • Sipërfaqe neto: 140 m² • Sipërfaqe...
Tirane
6 Yzberisht | Misto Mame
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
131 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
150000
Zona/Rruga : yzberisht Apartamenti ndodhet tek Kompleksi Grand Gallery, në zonën e Yzberishtit rruga "Tre Dëshmorët". • Informacion mbi pronën...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
68 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
93000
Zona/Rruga : Farmacia 10 Apartamenti ndodhet në një nga komplekset më të kërkuara në kryeqytet, tek Kompleksi Arlis Farmacia 10. Zona në të cilën...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
130000
Zona/Rruga : ish parku Apartamenti ndodhet në zonën e Ish Parkut, rruga "Kongresi i Lushnjes". • Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe totale: 75...
Tirane
7 Fusha Aviacionit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
95 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
123500
Zona/Rruga : Fusha e Avicionit Apartament - Në Shitje - Fusha e Aviacionit, Shqipëri Okazion! Apartament 2+1 ne shitje tek Oasis Residence...
Tirane
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
Vile
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
420150
Zona/Rruga : Liqeni i Farkes Swan Lake Residence ka pozicionimin perfekt në pjesën perëndimore të liqenit Farkës përballë malit të Dajtit dhe...
Tirane
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
150000
Zona/Rruga : Kodra e Diellit Apartamenti ndodhet në një prej zonave më të preferuara, tek Kodra e Diellit. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe...
Tirane
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
168 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
240000
Zona/Rruga : Rruga Bilal Sina Apartamenti ndodhet në një prej zonave më të preferuara, pranë Kopshtit Zoologjik. Informacion mbi apartamentin...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
125000
Zona/Rruga : Rruga Irfan Tonini Apartamenti ndodhet në rrugën Irfan Tomini, pranë Hotel Diplomat 2. Informacion mbi Apartamentin: • Sipërfaqe...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
115 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
75000
Zona/Rruga : rruga teuta Apartamenti ndodhet në zonën e Kamzës, në projektin më të ri "Venatino Residence", rruga Teuta. • Informacion mbi...
Tirane
6 Yzberisht | Misto Mame
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
105000
Zona/Rruga : Misto Mame perball Spitalit Amerikan 3 Apartament - Në Shitje - Selitë - Pallati me Shigjeta, Shqipëri SHITET APARTAMENT 2+1...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
50500
Apartamenti ndodhet në zonën e Kamzës, në projektin më të ri "Venatino Residence", rruga Teuta. • Informacion mbi Apartamentin: • Sipërfaqe e...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
73000
Apartamenti ndodhet në zonën e Kamzës, në projektin më të ri "Venatino Residence", rruga Teuta. • Informacion mbi Apartamentin: • Sipërfaqe e...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
107 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
69500
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
124201
Zona/Rruga : Gjiri i Lalezit Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i...
Durres
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
143 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
257923
Zona/Rruga : Gjiri i Lalezit Turquoise Marina është ndër projektet më të mëdha, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajonin e Ballkanit, i...
Durres
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
290 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
396260
Durres
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
288 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
291147
Durres
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
497 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
484828
Durres
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
45 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
77747
Durres
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
105608
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
119 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
147665
Zona/Rruga : Bulevardi i Ri Apartamenti ndodhet në fund të Bulevardit të Ri, te rruga "Dine Hoxha". Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe e...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
91 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
110000
Zona/Rruga : Rruga e Dibres Apartamenti është pjesë e një objekti në ndërtim e sipër i pozicionuar në rrugën e Dibrës. (Godinë Banimi dhe...
Tirane
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
780 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
370000
Zona/Rruga : Vaqarr Vila pozicionohet në pjesën jug perëndimore të Tiranës, në zonën e Vaqarrit. • Informacion mbi pronën: • Strukturë...
Durres
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
303 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
350000
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
85000
Zona/Rruga : UNAZA E RE Shitje apartamenti me sipërfaqe totale 85m2, ndodhet në katin e 7-të. Apartamenti është i mobiluar, me sipërfaqe të...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
94 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
160500
Zona/Rruga : Rruga e Kavajes Apartament 2+1 ne shitje tek Rruga e Kavajes ndertim i ri Corner Residence! Pjese e nje prej komplekseve me ne ze...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
88 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
160000
Zona/Rruga : Komuna e Parisit Komuna e Parisit, shitet apartamet 2+1 Siperfaqja 88 m2, kati 2 banim me ashensor Organizimi: soxhorno+ambientin e...
Back