Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
10 Rr. Durresit | Prokuroria
Siperfaqja m²
123 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
830
Apartament 1+1 me qera me te rruga e Durresit prane Qendres?? Me siperfaqe 120 m2. Organizimi: Salloni Ambjenti gatimit 1 dhome gjumi 1 tualet...
Tirane
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
830
🏠Apartament 1+1 me qera me vendodhje te rruga e Durresit, prane Qendres. Me siperfaqe 120 m2. 📍 Apartamenti ndodhet ne nje zone shume te mire qe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
400
1+1 te Rruga e Durresit, afer hotel Colosseo Te Rruga e Durresit, afer hotel Colosseo, ofrojme per qira apartament 1+1, me siperfaqe 60m2, kati i...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
400
🏠Apartament 1+1 me qera me vendodhje te rruga e Durresit prane ambasadave. Me siperfaqe 60 m2. 📍 Apartamenti ndodhet ne nje zone shume te mire qe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
830
Jepet Apartament 1+1 me qira ne nje nga zonet me elitare tek Rruga Durresit shum prane qendres. Apartamenti ndodhet ne katin e 2-te te nje vile...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
450
Jepet apartament me qira 2+1 tek ish Restorant Durresi . Apartamenti ndodhet ne katin e 5 te nje pallati ekzistues dhe ka orientim lindje dhe jug...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
55 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
400
Jeper me qera Apartament 1+1 prane Ring Centre,Zogu i ZI ! ~E sapo mobiluar ~E pa banuar me pare ~Vile private ~Survejuar me kamera ~5 minuta larg...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
55 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
500
Ky apartament 1+1 është një mundësi e shkëlqyer për të qëndruar në zemër të qytetit tek Ring Center! Apartamenti është i sapo mobiluar Çdo gjë...
Tirane
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
400
Jepet Garzonjere Me Qira Tek Zogu I Zi, Tiranë - 400€ | 40 M² DRITA, UJE ,INTERNET, TE PAGUARA ! Ky pronë është e përshtatshme për ata që kërkojn...
Tirane
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1200
Jepet me qira apartament 2+1+2 prane Ring Center, ne nje zone te preferuar per banim, ne nje ndertim te ri dhe te mireadministruar. Organizohet ne...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
800
Japim apartament 2+1 per qira ne rrugen e Durresit... •Sipërfaqe: 92 m2 •Kati: 6 (me ashensor) Apartamenti eshte i organizuar ne: •1 Sallon +...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
850
Apartament 2+1 me qera tek Zogu i zi Ofrohet i mobiluar Cel. : 0686546664
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
800
Ofrohet Apartament Me Qira Tek Rruga e Durresit, Prane bllokut te ambasadave, Tirane. Ndodhet ne katin e 6 te nje pallati te mireadministruar me...
Tirane
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
800
Ofrohet Apartament Me Qira Tek Rruga e Durresit, Prane bllokut te ambasadave, Tirane. Ndodhet ne katin e 6 te nje pallati te mireadministruar me...
Tirane
Siperfaqja m²
91 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
800
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
55 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
350
Jepet me qera Apartamenti 1+1 350 mije leke, rruga Mine Peza prane Prokurorise. Ka nje siperfaqe prej 55m2. Ndodhet ne katin e 1 te nje godine 4...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
550
Ofrohet me qira luksoz apartament 1+1. Apartamenti eshte totalisht i investuar dhe i arreduar ne menyre bashkekohore. Ka investime extra si...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
53 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
350
zona: Ali Demi / Tregu ElektrikMe vendndodhje https://maps.app.goo.gl/5LcRzwjXH8xR6sCy8Siperfaqe Neto: 53 m2Siperfaqe BRUTO: 53 m2Kati 4Ka...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
150 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
700
Jepet me qira apartament 2+1+2 i vendosur tek rruga e Durresit. Apartamenti eshte i organizuar ne: Sallon -Ambient gatimi -2 Dhoma gjumi -2...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
430
Zona/Rruga : Rruga e Durresit OPP23068 Apartamenti ndodhet në Rrugën e Durrësit. Informacione mbi apartamentin : • Sipërfaqja 60m2. • Kati 3...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
1500
Zona/Rruga : Rruga e Durresit Qera, Apartament 3+1, Rruga e Durrësit / OPP35798 Qera, Apartament 3+1, pranë Kafe Flora, Rruga e Durrësit...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
67 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
650
Zona/Rruga : Rruga e Bogdaneve Qera, Apartament 1+1, Rruga e Bogdanëve / OPP36980Disponojmë Apartament 1+1 për qera tek Rruga e Bogdanëve...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
500
Zona/Rruga : Rruga e Durresit Qera, Apartament 1+1, Rruga e Durrësit. AREA36921 Disponojme Apartament 1+1, per Qera, adresa: Rruga e Durrësit...
Tirane
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
450
Apartament me qera prane Restorant Durresit . Tipologji : 2+1 , kati i dyte banim I mobiluar ne menyre bashkekohore . Qera : 450 euro /muaj. Per...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
500
Tirane, Apartament 3+1 #meQira Apartamenti ndodhet ne Rrugen e Durresit Siperfaqja: 79m2 Tipologjia: 3 dhoma gjumi + 1 sallon Kati: 4...
Tirane
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
440
zona: Rr. Durresit / ProkuroriaMe vendndodhje https://maps.app.goo.gl/D5bf2HJu23oMTmCj7Siperfaqe Neto: 60 m2Siperfaqe BRUTO: 60 m2Kati 1Nuk ka...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
440
zona: Rr. Durresit / Prokuroria Siperfaqe Neto: 60 m2 Siperfaqe BRUTO: 60 m2 Kati 1 Nuk ka Ashensor 1 Dhome Gjumi 1 Tualet Tualet...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
440
zona: Rr. Durresit / ProkuroriaMe vendndodhje https://maps.app.goo.gl/D5bf2HJu23oMTmCj7Siperfaqe Neto: 60 m2Siperfaqe BRUTO: 60 m2Kati 1Nuk ka...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
50 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
400
Zona/Rruga : rruga mine peza,prane prokurorise Jepet me qera apartament 1+1 Apartamenti eshte i organizuar : Salloni+Ambienti i...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
50 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
400
Zona/Rruga : rruga mine peza,prane prokurorise Jepet me qera apartament 1+1 Apartamenti eshte i organizuar : Salloni+Ambienti i...
Back