ofroj vende pune

njoftime pune, oferta pune per specialiste, punetore, ndihmesa, Freelancer, Home Working, internships etj..

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Farmaceutik
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofrohet vend pune Farmaciste. Kerkohet perkushtim ndaj punes, seriozitet dhe aftesi shume te mira komunikuese. Pagese shume e mire. Preferohen me...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Përshkrimi Pozicioni i punes: Menaxhimi dhe Ndjekia e te gjithe fazave te Implementimit te nje projekti Mekanik. Të koordinoj të gjitha punimet /...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Blloku Ambasadave | Inxh. Ndertimit
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Ndertimi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet te punesohet Inxhinier Ndertimi me Licence Profesionale. Kohezgjatja e punes 2-3 vjet. Paga 1200 Euro Kontaktoni ne Whatsapp per me...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Eksperienca
Kerkohet Specialist Servisi Paga 1000 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion +355 69 6630 282 Cel. : +355 69 6630 282
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Marketing-online | Social Media | SEO
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Digital Marketer (SEO Content Writer & Social Media Manager) We have a new open work position for a Digital Marketer. The candidate for this...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Banakier | Kamarier
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Me eksperience pune. Nje dite pushim ne jave. Puna turni I Paga 450 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion +355 69 66 30 282 Cel...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Kushte shume te mira pune. Paga 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion. Cel. : +355 69 66 30 282
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Kualifikimet: Te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise Te kete eksperience pune 2 vite Te kete njohueri te paketes MS Office Te kete njohuri...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
ME EKSPERIENCE PUNE. KOMPANIA JONE OFRON KONTRATE PUNE FAT GJATE. KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE PAGA 85 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Diplome ne Inxhinieri Elektrike 2 Vite eksperience ne profil te ngjashem Aftes te mira negociuese, organizative dhe komunikuese. Njohuri...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Orari: E Hene - E Premte 08:00-16:00 E Shtune 08:00- 14:00 E Diela Pushim Paga 55 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion +355...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkesat e Profilit: Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik Te kete eksperience pune si ekonomiste Te kete bere kursin e Fiskalizimit Te dije te...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Ndertimi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Per mbyllje dosjesh me kohe te pjesshme dhe prokurime publike. Paga 1200 Euro Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion Cel. : +355 69 66...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet ndihmes ekonomiste me eksperience, kushte shume te mira pune. Paga 65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion Cel. ...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Recepsionist/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkojme Recepsioniste; Orari i puns 9-18 Te shtunen 9-15 Duhet te dije gjuhen italjane Paga 55 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Mekanik
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Mosha 25-50 vjeç Orari i punes 07:30-16:00. Paga 95 000 Lek + sigurime Kushte shume te mira pune. Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Dentist | Stomatologji
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Dentiste (F). Me eksperience pune. Te jene te liçensuara Paga 1100 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion +355 69 6630 282 Cel. ...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kërkohet ekonomiste e sapodiplomuar, me pak eksperiencë pune ose pa eksperience. Paga 75 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Aplikantes i kerkohen keto kritere. Te kete mbaruar fakultetin ekonomik, Te kete 5 vjet pervoj pune, ne nje pozicion te tille, Te kete njohuri ne...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet ekonomiste e brendshme per nje biznes istalime elektrike. Paga 75 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion Cel. : +355 69...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Farmaceutik
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Parakushtet për punë dhe bashkëpunim të mirë me diplomë Bachelor ose Master te kete drejten për licencë (jo e obligushme) me vullnet e perkushtuar...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Shitese | Kasiere
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Shitese Mobilerie. E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Paga 600 Euro. Kontaktoni ne WhatsApp, Per...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
- Mundesi punesimi si Inxhinier Mjedisi ne nje prej kompanive me te mira ne vend. - Kandidatet duhet te kene kryer studimet e larta dhe Master si...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Finance-Specialist | Banke / Sigurime
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofrohet vend pune me kohë të plotë Financiere. Paga 1000 Euro Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion +355 69 66 30 282
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Infermieri
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet: Me/ Pa eksperience. Orari: 09:00 - 18:00 dhe te Shtunen 09:00 - 14:00. Te jete e pajisur me liçence per ushtrim profesioni. Paga 55 000...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Marketing
 2. Marketing-online | Social Media | SEO
 3. Web developer
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Requirements: Bachelor's degree or diploma in marketing, communication, computer science, or a related field. Excellent writing and communication...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Punetor | Ndihmesa
Gjuha
Eksperienca
Mosha 25-50 vjeç Orari i punes 07:30-16:00. Paga 85.000 lek + sigurime Kushte shume te mira pune Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Blloku Ambasadave | Inxh. Ndertimit
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Ndertimi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Arsimi: Master Niv.2, I Larte Tipi i kontrates: Kohe e plote Kritere te tjera Të ketë përfunduar arsimin e lartë në fakultetin e Inxhinierisë.Të...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Laborant/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kërkohet: Me eksperiencë. Orari full time 09:00 - 17:00. Specialitete : porcelaniste, opaker, bond, dentine, glazure. Paga 75 000 Lek Kontaktoni...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Dentist | Stomatologji
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkoj mjek stomatolog m\f Pa/me eskperience pune Te jene korrekt dhe punetor Paga 1200 Euro Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion +355...
Back
Top