Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
Location Rruga + Nr.
dogana
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
340 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1270000
🏢 SHITET AMBIENT BIZNESI – KATI 0 | TIRANA ENTRY Një hapësirë unike komerciale, e pozicionuar në një nga komplekset më të aksesueshme dhe me fluks...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
250 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
340000
Ambjenti i biznesit ndodhet ne adresen Rruga Dibres, Andi Konstruksion, prane Rajonit te policise nr. 4. Nr. kontakti, cel: 0682963043
Tirane
7 Ekspozita | Gjykata
Location Rruga + Nr.
Ish ekspozita
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
41 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
105000
Tek Ish Ekspozita, prane Gjykates, shitet zyre, pallat i ri, kati 0, me siperfaqe 41m2, ME HIPOTEKE, tualet, fasade xhami, e mobiluar. A.I Tarife...
Tirane
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Location Rruga + Nr.
pranë TEG
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
2800 m²
Cmimi Euro
330000
🏢 Godinë Multifunksionale në shitje – pranë TEG 📍 💎 Investim premium me potencial të lartë biznesi 📐 Sipërfaqe totale ndërtimi e organizuar në...
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Location Rruga + Nr.
teodor keko
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
23 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
55000
shitet ambient biznesi tek rrethrrotullimi astirit kati 1 banim me siperfaqe totale 22.3m2 shitet 55000euro per me shume 0696035171 Cel. ...
Tirane
3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
Location Rruga + Nr.
🏢 Shitet Ambient Biznesi ne Xhamllik
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
75 m²
Kati
Kati 0
🏢 Shitet Ambient Biznesi ne Xhamllik 🔹 *Kati:* 0 (i ngritur me 5 shkallë) 🔹 *Sipërfaqe:* 75 m² 🔹 *Status:* I dhënë me qira (kontratë 3-vjeçare...
Sarande
Siperfaqja m²
720 m²
Cmimi Euro
1
SHITET HOTEL NË SARANDË ME PAMJE NGA DETI. ID: Billion4217 Hotel luksoz për shitje në Sarandë – Pamje ekskluzive nga deti Në një nga zonat më të...
Tirane
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
mine peza
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
52 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
222000
Shitet njësi me sipërfaqe neto 48 m², e pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Rrugën e Durrësit, shumë pranë Kafe Flores...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Kajo Karafili
Siperfaqja m²
76 m²
Kati
Kati 0
SHITET AMBIENT BIZNESI NË QENËR! ID: Billion4459 Shitet ambinet biznesi në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, shumë pranë qendrës tek Rruga...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Rruga Gjergj Kastrioti (Transballkanike), Vlorë
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
51 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
85000
🏪 DYQAN NË SHITJE – VLORË, RRUGA GJERGJ KASTRIOTI 💥 Një mundësi fantastike për investim në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit! 📐...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
Garden Building
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
63 m²
Kati
Kati 0
OKAZION I RRALLË – Ambient Biznesi për Shitje! Shitet ambient modern, me fasadë xhami dhe ndriçim natyral, i përshtatshëm për zyra, klinikë...
Tirane
3 Fresku | Linze
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
2000 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
3000000
Zona/Rruga : DAJT Shitet, Hotel, Dajt PRO+34811 Disponojme super hotel per shitje. Hoteli pozicionohet ne nje nga zonat me piktoreskte dhe te...
Tirane
7 Square 21 | Parku | Globe
Location Rruga + Nr.
21 dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
68 m²
Cmimi Euro
15000
Shitet brand veshjesh per gra dhe vajza, i konsoliduar prej vitesh. Pozicionohet në një nga zonat më strategjike dhe me qarkullim të lartë në...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Location Rruga + Nr.
Ali Demi
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
20 m²
Cmimi Euro
62000
Ky ambient ndodhet në një zonë shume te populluar dhe me akses direkt me rrugen kryesore, duke ofruar një hapësirë ideale për biznes: Siperfaqe 20...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Location Rruga + Nr.
Rruga e Barrikadave
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
40 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
140000
Shitet Ambient biznesi 📍Rruga e Barrikadave 🏢Kati 0 📐 40m2 🛀 1 Tualet 📝 Pallat I viti 2000 📝 Me Hipotekë 💨 Shitje emergjente Cel. ...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
222 m²
Cmimi Euro
777350
📌 SUPER OKAZION,SHITET NJËSI KOMERCIALE – PASTICERI & FURRË BUKE TEK RRUGA E KAVAJËS 🍰 SHITET NJËSI KOMERCIALE🔥 Ofrohet për shitje një njësi...
Tirane
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Location Rruga + Nr.
Air Albania
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
300 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
3000000
🏢 Ambient Biznesi për Shitje – Kati 0, Air Albania 📍 Vendndodhja: Air Albania 🏢 Kati: 0 📐 Sipërfaqe: 300 m² 📏 Lartësia: 5 m Ambient biznesi me...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Location Rruga + Nr.
🏙️ Shitet Apartamenti 1+1 ne Zemer te Tiranes tek Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
250000
🏙️ Shitet Apartamenti 1+1 ne Zemer te Tiranes tek Pazari i Ri Në një godinë të re që po ngrihet pranë Pazarit të Ri, ofrohet për shitje një...
Durres
Location Rruga + Nr.
Plazh, Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
80 m²
Kati
Kati -1
Shitet Ambient Biznesi 📍 Plazh, Durrës Ofrohet për shitje ambient biznesi në një nga zonat më të frekuentuara të Plazhit të Durrësit, shumë pranë...
Vlore
Location Rruga + Nr.
green coast
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1200000
VILË TWIN PËR SHITJE – GREEN COAST (PALASË) Shitet vilë Twin me vendndodhje strategjike në resortin më ekskluziv të bregdetit shqiptar, Green...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
190 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
500000
Ofrohet ambient komercial pranë Shkollës së Baletit, në Njësinë Bashkiake Nr. 2, me sipërfaqe totale 190 m² Ofrohet ambient komercial pranë...
Tirane
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
120 m²
Cmimi Euro
330000
Dyqan në Shitje në zonen e Liqenit te Thatë! Në zonën e Liqenit të Thatë në Tiranë ofrohet për shitje një dyqan buzë rruge me pamje nga liqeni...
Tirane
11 Vore | CityPark | Megatek
Location Rruga + Nr.
Tirana Industrial Park
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
1650 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1
Kapanon per shitje tek Tirana Industrial Park! Tirana Industrial Park është një projekt ambicioz, i pari i këtij lloji në Shqipëri, i cili...
Tirane
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
Rruga Vaso Pasha
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
45 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
500000
Dyqan per shitje ne bllok! Shitet ambient komercial në një nga zonat më elitare dhe me qarkullim më të lartë të Tiranës – Rruga “Vaso Pasha”, në...
Tirane
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
VESA CENTER
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
30 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
135000
ZYRE PER SHITJE TE VESA CENTER! Shitet ambjent per zyre ne nje nga godinat me cilesore ne zonen e Ish Bllokut! Zyra eshte e organizuar ne nje...
Sarande
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
400 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1700000
SHITET BOUTIQUE HOTEL ME PLAZH PRIVAT NE SARANDE!! Boutique Hotel Ne Sarande Hotel, beach bar dhe restorant per shitje ne Sarande, Hoteli ndodhet...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
1150 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
1040000
SHITET PRONE+BIZNES, SHKOLLE JO PUBLIKE NE TIRANE (+ Apartament 2+1) SHITET SHKOLLË JOPUBLIKE në Tiranë Karakteristikat kryesore: * Ndërtesë...
Durres
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
1400 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
2000000
SHITET HOTEL ME PISHINE NE ZONEN E GOLEMIT , 250M LARG PLAZHIT !!! Hoteli ndodhet ne nje nder zonat me te preferuara nga turistet , pozicionohet...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Uji i Ftohte
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
410 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1550000
HOTEL NE SHITJE,NE UJI TE FTOHTE ME PAMJE NGA DETI! Shitet hotel funksional në një nga zonat më të preferuara të Vlorës " Uji i Ftohtë"...
Sarande
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
720 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1200000
HOTEL NË SHITJE – POTENTIAL ELITAR BOUTIQUE HOTEL Qendër Sarandë | 4 minuta nga deti Në zemër të Sarandës, në një nga zonat më të kërkuara dhe me...
Back