Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
Mine Peza
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
70 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
650
🏢✨ JEPET ME QIRA AMBIENT ZYRE 1+1 – GOLDEN TOWER 📍 Rruga Mine Peza 🌆 📐 Detajet e pronës: 🏢 Kati: 4 (banim) 📏 Sipërfaqe: 70 m² 💼 Përshkrimi...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e parisit
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
100 m²
Cmimi Euro
2000
🔥Ambient per qera kika 2📍Komuna e parisit KATI 0 Siperfaqe: 100m2 Per zyra ose per dyqan Cmimi: 2000€/muaj neto 📩Kontakto tani për më shumë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kompleksi Delijorgji
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
179 m²
Cmimi Euro
4500
🔥Jepet Dyqan me Qira tek Kompleksi Delijorgji! ▪️Lokacion premium në një nga komplekset më të kërkuara në Tiranë. ▪️ Sipërfaqe: 179 m² ▪️ I...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Location Rruga + Nr.
Grand Gallery
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
86 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
🏢✨ JEPET ME QIRA AMBIENT KOMERCIAL 📍 Grand Gallery – rrugë kryesore 🌆 📐 Detajet e pronës: 🏬 Kati: 0 (kati përdhe) 📏 Sipërfaqe: 86.2 m² ✨...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kompleksi Delijorgji
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
970 m²
Cmimi Euro
16490
🔥Jepet Zyrë me Qira tek Kompleksi Delijorgji! ▪️Ambient premium në një nga komplekset më prestigjioze në Tiranë. ▪️ Sipërfaqe: 970 m² ▪️Ambient...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Location Rruga + Nr.
Rruga Kavajes
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
970 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
16490
🏢 Jepet Zyrë me Qira tek Kompleksi Delijorgji❗ 📍 Ambient premium në një nga komplekset më prestigjioze në Tiranë. 📏 Sipërfaqe: 970 m² ▪️...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Kavajes
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
180 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
4500
🏢 Jepet Dyqan me Qira tek Kompleksi Delijorgji 📍 Lokacion premium në një nga komplekset më të kërkuara në Tiranë. ▪️ Sipërfaqe: 180 m² ▪️ I...
Tirane
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
220 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1700
Jepet me qira nje ambient modern per zyra, i mobiluar. Ambienti ka nje hapesire neto prej 220 metra dhe eshte i ndare ne 7 hapesire individuale...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Location Rruga + Nr.
Kika 2, Komuna e Parisit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
2700
Ambienti ndodhet ne Komunen e Parisit tek Kompleksi Kika 2 Lokacion i favorshëm – i përshtatshëm për aktivitete mjekësore, laboratorike,Klinike...
Tirane
Location Rruga + Nr.
sheshi Skenderbej
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
110 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1100
Zyra ndodhet ne katin e pare te nje godine me pamje nga Sheshi Skenderbej. Ka nje siperfaqe prej 110 m2, i organizuar ne kater poste pune dhe nje...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Mine Peza
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
174 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1800
Në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, ofrohet për qira një ambient komercial modern, me sipërfaqe të brendshme 124.1 m² dhe sipërfaqe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
21 Dhjetorit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
70 m²
Cmimi Euro
800
🔥Jepet me qira zyrë 1+1 me kuzhinë pranë zonës së 21 Dhjetorit. 📐 Sipërfaqe 70 m² 🏢 Kati i parë banim (pa ashensor) 🍽️ Kuzhinë e dedikuar 💼 E...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
180 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2000
🏢 Dyqan për Qira – Oasis Residence, Tiranë ▪️ Informacione: ▪️ Sipërfaqja: 180 m² ▪️ Kati: 0 ▪️ Çmimi: 2,000€ / muaj ▪️ Vendndodhja: Oasis...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Vlorë
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
180 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
🏢 JEPET ME QIRA MAGAZINË PRANË BAR LUKSI, VLORË. 💰 Çmimi: 100.000 Lek/muaj 📐 Sipërfaqe: 180 m² 📏 Lartësia: 410 m ➡️ Kati 0 (përdhe) ✅ Ambient i...
Tirane
8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
Location Rruga + Nr.
Rruga Siri Kodra
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
30 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
800
✦ DETAJET E PRONËS: ───────────── • Tipologjia: Open Space • Sipërfaqja totale: 30 m² • Lartësia e tavanit: 5m • Pallat: i ri , me ashensor. •...
Tirane
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2080
JEPET ME QERA LOKAL •SIP.VERANDE: 150M2 •SIP.AMBIENT I BRENDSHËM: 25M2 •RRETH 25 TAVOLINA NË VERANDË •AMBIENT I PËRSHTASHËM PËR SEZON VEROR...
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Location Rruga + Nr.
BULEVARD MIGJENI
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
550
Jepet me Qira Apartament 1+1 Apartamenti ndodhet buzë Bulevardit Migjeni, në zonën e Unazës së Re — një zonë shumë e kërkuar dhe me të gjithë...
Tirane
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Location Rruga + Nr.
“GREEN VALLEY” REZIDENCE, PËRBALLË LIQENIT ARTIFICIAL
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
342 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
5800
“Green Valley” është një nga rezidencat e banimit më të reja eskluzive, e cila do të ofrojë vila apartamente premium, ambiente shërbimi, kënde...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
Përball Delijorgjit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
850 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
10000
🏢 Jepet me qira njësi komerciale përballë Delijorgjit 📍 Lokacion strategjik, buzë rruge kryesore – akses direkt dhe vizibilitet maksimal 📐...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Golden Tower, Mine Peza
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
70 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
650
🏢 Ambient zyre me qira 1+1 – Golden Tower, Mine Peza Një hapësirë moderne dhe funksionale, ideale për zyrë, studio apo biznesin tuaj të ardhshëm...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Qender
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
160 m²
Cmimi Euro
1200
🔥Ambient per zyra me qira ne Qender Kati 3 Sip .160m2 I pershtatshem per cdo biznes Cmimi 120.000 lek/muaj Neto 📲 Na kontaktoni për më...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bllok
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
110 m²
Cmimi Euro
1000
🔥 Zyrë me Qira në Bllok 📍 Ambient zyre i pozicionuar në një nga zonat më elitare dhe të kërkuara të Tiranës, ideale për biznese dhe aktivitete...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Blloku
Siperfaqja m²
98 m²
Cmimi Euro
1000
Ambient Zyrash me Qira ne Zemer te Bllokut Jepet me qira ambient zyrash në zonën e Bllokut, një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të lehtë në...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga e Kavajes
Siperfaqja m²
114 m²
Cmimi Euro
1300
Jepet zyre me qira te Tirana Garden Building Jepet zyre me qira te Tirana Garden Building SIp totale 114 m2 Kati i ulet Organizohet ne dy...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Delijorgj
Siperfaqja m²
180 m²
Cmimi Euro
2500
Ambient Zyrash Me Qira tek Hilton Garden Inn Jepet me qira ambient zyrash në një nga zonat më të kërkuara, pranë Hilton Garden Inn, në Kompleksin...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Delijorgj
Siperfaqja m²
187 m²
Cmimi Euro
2500
Ambient Zyrash Me Qira tek Hilton Garden Inn Jepet me qira ambient zyrash në një nga zonat më të kërkuara, pranë Hilton Garden Inn, në Kompleksin...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Porcelan
Siperfaqja m²
115 m²
Cmimi Euro
1500
SHITET APARTAMENT 2+1+2 NE PORCELAN! Në Splendor Residence, shitet apartament 2+1+2 me depo i konceptuar për të ofruar rehati, funksionalitet dhe...
Tirane
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
1150 m²
Cmimi Euro
3000
Ambient per Qira ne Vaqarr Jepet ambient me qira në zonën e Vaqarrit, i pozicionuar në katin e dytë të një ndërtese me ashensor, buzë rrugës...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Vaqarr
Siperfaqja m²
5000 m²
Cmimi Euro
7500
Kapanon me Qira ne Vaqarr Jepet me qira kapanon ,me siperfaqe ndertese 1740 m2 i pershtashem per prodhime dhe magazinime.Eshte i vendosur ne nje...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Vore
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
1000 m²
Cmimi Euro
2000
KAPANON MAGAZINE PER QIRA NE VORE Jepet per qira kapanon/magazine ne Vore. Hapesire totale 1000 m2 nga te cilat 500m2 jane magazine dhe 500m2...
Back