Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
88 m²
Cmimi Euro
1101
AMBIENT ME QERA TEK KIKA 1 – KOMUNA E PARISIT AMBIENT ME QERA TEK KIKA 1 KOMUNA E PARISIT (I PËRSHTATSHËM PËR ZYRË OSE KLINIKË) Ofrohet me qera...
Tirane
5 Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
50 m²
Cmimi Euro
700
AMBIENT ZYRE PER QIRA NE BLLOK Ne zonen e Bllokut ne rrugen Ukraina e Lire ofrohet ambient zyre per qira. Ambienti ndodhet ne katin e trete te nje...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
290 m²
Cmimi Euro
2450
Ambiente me qira për zyra – Kompleksi Halili 🏢 Ambiente me qira për zyra Kompleksi Halili Jepet me qira ambient për zyra me sipërfaqe 290 m², i...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
300 m²
Cmimi Euro
3000
Ambient Zyrash Me Qira tek Selvia Ambient zyrash me qira tek Selvia. Ambienti ka një sipërfaqe prej 300 m² dhe jepet bosh. Ndodhet në katin e 4-t...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
60 m²
Cmimi Euro
600
Ambient Zyrash me Qira tek Pazari Ri Jepet me qira ambient zyrash pranë Pazarit të Ri, tek Kolonat. Ndodhet në katin e 4-t (pa ashensor) dhe ka...
Tirane
9 Qender
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
45 m²
Cmimi Euro
551
Zyre me qira ne qender te Tiranes Zyre me qira ne qender te Tiranes Ambienti ndodhet ne nje pallat ekzistues ne fillim te rruges se Durresit Me dy...
Tirane
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
158 m²
Cmimi Euro
2200
Zyre per qira, Rruga e Kosovareve- Zyra per qira ~ prane Kompleksi Viridario 3 ~ Pallat i ri 2023 ⏩Sipërfaqe totale : 158 m² ⏩Sipërfaqe neto ...
Lezhe
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
700
Ofroj me qera apartament 150 m2 qe perbehet nga 1 dhome ndenje + dhome gatimi e ngrenie e madhe vec, 3 dhoma gjumi, nje korridor te madh...
Tirane
1 Poligrafiku | Autotraktoret | Shkoze
Location Rruga + Nr.
Shkoze
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
244 m²
Kati
Kati -1
Cmimi Euro
1300
Disponojme ambient biznesi per qira me vendndodhje ne Shkoze. • Siperfaqe ambienti : 244 m2 • Kati 0 • Organizohet nga ambient open space dhe 2...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Peze-Helmes,Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
120 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
600
Jepet Magazine me qera. Me siperfaqe rreth 120m2.📍Vendndodhja:Peze-Helmes,Tirane. Cel. : 0696957878
Tirane
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
GOLDEN TOWER REZIDENCE
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
116 m²
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
900
Zyrë me Qira – Golden Tower, Mine Peza 📍 Rezidenca Golden Tower, Mine Peza 🏢 Kati: 9 📐 Sipërfaqe: 116 m² 💶 Çmimi: 900 € / muaj (bruto) Jepet me...
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Location Rruga + Nr.
Zogu i zi
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
90 m²
Kati
Kati 2
Qera ,Ambjent per zyre,Zogu i Zi Disponojme zyre per qira ne zonen e Zogut te Zi,ne nje pallat te sapo perfunduar,me standarte moderne dhe akses...
Durres
Location Rruga + Nr.
Shenavlash, Durres.
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
2700 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
6000
Informacion mbi kapanonin: • Sipërfaqja totale: 2700 m² • Sipërfaqja e magazinës: 2000 m². • Strukturë 1 katëshe. • Gjatesia 47 m • Gjeresia 44 m...
Durres
Location Rruga + Nr.
Fly, Durres
Siperfaqja m²
125 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1000
Zyra ndodhet tek Fly, Durres. Informacione mbi zyrën : • Sipërfaqja 125m2. • Kati 1. Organizmi : • 4 Ambiente zyre. • Kuzhine e vecuar. • 2...
Durres
Location Rruga + Nr.
Prane Tatimeve, Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
72 m²
Cmimi Euro
500
Disponojme ambient per zyra me qira, prane Tatimeve ne Durres Informacion mbi apartamentin: • Kati 2 • Siperfaqe: 72.30m2 (neto) • Kubaturë e...
Tirane
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
116 m²
Cmimi Euro
900
📌 Zyrë me Qira – Golden Tower, Mine Peza 🏢 Zyrë me Qira 📍 Rezidenca Golden Tower, Mine Peza 🏢 Kati: 9 📐 Sipërfaqe: 116 m² Jepet me qira ambient...
Tirane
9 Qender
Location Rruga + Nr.
qender , sheshi skenderbej
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Jepet ambient biznesi me qira , tek Toptani , prane Akullore Aroma , Qender , Sheshi Skenderbej , Pazari i Ri , Rruga e Barrikadave , 9-katshet ...
Tirane
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Location Rruga + Nr.
piramida , etc
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Jepet ambient biznesi me qira , tek Toptani , prane Akullore Aroma , Qender , Sheshi Skenderbej , Pazari i Ri , Rruga e Barrikadave , 9-katshet ...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
rruga e elbasanit , shkolla e baletit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Tirane
Location Rruga + Nr.
21 Dhjetori
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
80 m²
Cmimi Euro
950
🔥 Zyrë me Qira – 21 Dhjetori ✨ 📍 Vendndodhja: Zona 21 Dhjetori 🏢 Kati: 1 (pallat ekzistues) 📐 Sipërfaqe: 80 m² 🗂️ Organizimi: ✔️ 3 ambiente...
Tirane
Location Rruga + Nr.
pazari i ri , toptani , 9-katshet , rruga e barrikadave
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
rruga e elbasanit , shkolla e baletit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Tirane
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Location Rruga + Nr.
piramida , etc
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Tirane
9 Qender
Location Rruga + Nr.
qender , sheshi skenderbej
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Tirane
Location Rruga + Nr.
pazari i ri , toptani , 9-katshet , rruga e barrikadave
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
89 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
950
Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
110 m²
Cmimi Euro
700
🏢 Zyrë me Qira 2+1+2 + Parkim – Don Bosko (Rruga Egnatia) ✨ 📍 Vendndodhja: Don Bosko – Rruga Egnatia 🏢 Kati: 4 📐 Sipërfaqe: 110 m² 🗂️...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Elbasani
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
85 m²
Kati
Kati 2
Jepet Ambient Biznesi me Qera – Pranë Rrugës së Elbasanit (Mulliri i Vjetër) Jepet me qera ambient biznesi i përshtatshëm për aktivitete të...
Tirane
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
garazh | post parkimi
Siperfaqja m²
14 m²
Kati
Kati -1
Cmimi Euro
100
Jepet me qera Post Parkingu tek Rruga Egnatia! 🏗Kati -1(me ashensor) Siperfaqe : 14 m2 ☀️ Disponon * ⁠Post Parkimi -1...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Jordan Misja
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
97 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
600
Jepet me qera apartamenti 2+1 rruga Petrela,Jordan Misja! 🏗Kati 7(me ashensor) Sipërfaqja :97 m2 🛋Organizohet: - Sallon Ndenjes - ⁠Ambjent...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bokso
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
110 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
700
🏢 Zyrë me Qira 2+1+2 + Parkim – Don Bosko (Rruga Egnatia) ✨ 📐 Sipërfaqe: 110 m² 🏢 Kati: 4 🗂️ Organizimi: • 2 ambiente pune • 1 ambient ndenjeje...
Back