Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
187 m²
✨Jepet me qira ambient zyrash i pozicionuar në një nga komplekset më elitare të kryeqytetit. Një hapësirë që kombinon stilin modern me...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
180 m²
Kati
Kati 4
✨Jepet me qira ambient zyrash i pozicionuar në një nga komplekset më elitare të kryeqytetit. Një hapësirë që kombinon stilin modern me...
Tirane
5 Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
270 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
9260
🏢Jepet Ambient Zyre Premium me Qira ne Ish Blloku! 📍 Pranë Xheko Imperial | Adresë Elite Biznesi 📐 Sipërfaqe Bruto: 268 m² 🏢 Kati: 2 ✨ Detaje që...
Tirane
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
305 m²
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
9150
📍Jepet me qira ambient zyre te Galeria ETC, i pozicionuar në katin e 6-të. Ambienti është i mirë organizuar për të akomoduar departamente të...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
2000 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
16000
🏢Jepen me qira dy Ambiente Biznesi te Kompleksi Delijorgji, Rruga e Kavajës, me sipërfaqe mjaft të bollshme në një nga komplekset më prestigjioze...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
147 m²
Kati
Kati 20
Cmimi Euro
3000
• Jepet Zyre me Qira te Downtown One Tirana! • Kati i 20-të me pamje spektakolare mbi Tiranën! • Ambienti do te pershtatet sipas kerkesave te...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
655 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
5800
👌Jepet Ambient Biznesi Dublex me Qira te Rruga Kavajes! 📐Sipërfaqe totale: 655 m² 🪜Kati: 1 👌E përshtatshme për zyrë, studio ligjore, konsulencë...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 20
Cmimi Euro
3000
👌Jepet Zyre me Qira te Downtown One Tirana! 🪜Kati i 20-të me pamje spektakolare mbi Tiranën! • Ambienti do te pershtatet sipas kerkesave te...
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
300 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
5000
📌Jepet Ambient Biznesi me Qira te Unaza e Re! 📐 Sipërfaqe: 300 m² 🏢 Kati: 0 🏗 Ndërtim i ri 🚗 10–12 poste parkimi të përfshira në çmim 🔹 I...
Tirane
2 Qyteti Studenti | Vilat Gjermane | Sauk
Location Rruga + Nr.
Jepet me Qira Ambient Biznesi me Siperfaqe 61.4 m² 📍 Pranë Ambasadës Suedeze, Qyteti Studenti
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
61 m²
Cmimi Euro
550
Jepet me Qira Ambient Biznesi me Siperfaqe 61.4 m² 📍 Pranë Ambasadës Suedeze, Qyteti Studenti Jepet me Qira Ambient 61.4 m² në një zonë shumë të...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Location Rruga + Nr.
JEPET ME QIRA DYQAN NË ALI DEM TEK “REZIDENCA KAIMI”
Tipi
bar-kafe
Siperfaqja m²
216 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
3000
🏢 JEPET ME QIRA DYQAN NË ALI DEM TEK “REZIDENCA KAIMI” 📍 Vendndodhja: Në një kompleks të ri dhe modern me mbi 700 hyrje 💶 Qiraja: 3,000 € / muaj...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Location Rruga + Nr.
📢 Jepet me Qira Dyqan Pranë Ish-Tregut Elektrik!
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
20 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
180
📢 Jepet me Qira Dyqan Pranë Ish-Tregut Elektrik! Kërkon një vend perfekt për biznesin tënd? Ky është vendi i duhur! 🟦 Pozicioni: Pranë ish...
Tirane
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
201 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1000
🏢Jepet Ambient per Zyra me Qira ne Don Bosko! 📏Sipërfaqe: 200 m² 🪜Kati: 1 ✨Organizimi: ▫️6 ambiente pune, ▫️2 tualete, ▫️Korridor shpërndarës...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
430 m²
Cmimi Euro
10700
🏢 Ambient Biznesi për Qira te Kompleksi Delijorgji! 📐 Sipërfaqe totale: 428 m² 🏙️ Kati: 1 🪟 Me vetrata xhami – shumë i dukshëm dhe ideal për...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
540 m²
Kati
Kati 15
Cmimi Euro
16000
🌇Jepet Zyre me Qira te Downtown One Tirana!✨ 🪜Kati i 15-të me pamje spektakolare mbi Tiranën! ▫️Jetë urbane në një nga kullat më ikonike të...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
330 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
6500
📍Jepet me qira ambient per zyra te Sheshi Skenderbej ne Qendër! 🏢Ambient Open Space 📐 Sipërfaqe: 330 m² 🪜Kati: 7 💶 Çmimi: 5.940.000 Leke Për më...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
1200 m²
Cmimi Euro
19200
🌇Jepet me Qira Ambient Biznesi OPEN SPACE te Kompleksi Delijorgji! ✨Kompleksi Delijorgji, në një nga zonat më të kërkuara dhe elitare të Tiranës...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
1500 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
37500
🌇Jepet Zyre OPEN SPACE me Qira te Downtown One Tirana!✨ 🪜Kati i 6-të me pamje spektakolare mbi Tiranën! ▫️Jetë urbane në një nga kullat më...
Tirane
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Location Rruga + Nr.
Vaqarr
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
3000 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
10500
🏭 Jepet me Qira Kapanon në Vaqarr! 📍Zonë industriale Vaqarr, me akses të lehtë për trailer dhe rrugë kryesore. 🪜Kati 1 📐 Sipërfaqe: 1500 m² 📏...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Location Rruga + Nr.
Kamez
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
2000 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
9000
🏭Jepet me qira kapanon 2-katësh në Kamëz! 📍Vetëm 50 metra larg nga rruga kryesore, me akses të lehtë për transport të rëndë dhe trailer. 📣Të...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Location Rruga + Nr.
Kamez
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
2000 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
9000
🏭Jepet me Qira kapanon 2-katësh në Kamëz! 📍Vetëm 50 metra larg nga rruga kryesore, me akses të lehtë për transport të rëndë dhe trailer. 📣Të...
Tirane
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Location Rruga + Nr.
Qendra Tregtare TEG
Tipi
bar-resorant
Siperfaqja m²
2100 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
18000
🏢 JEPET ME QIRA GODINË 4-KATËSHE PRANË TEG-ut! 📍 Vendndodhja: Afer TEG, zonë elitare dhe shumë e frekuentuar 🏗️ Godinë 4-katëshe e investuar në...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Downtown One
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 20
Cmimi Euro
3000
🏙️Jepet Zyre me Qira te Downtown One Tirana! 📍Kati i 20-të me pamje spektakolare mbi Tiranën! ✨ Jetë urbane në një nga kullat më ikonike të...
Tirane
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
65 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1500
🏢Zyrë me Qira me Vendodhje ne Bllok, Tiranë! 📍 Vendndodhja: Në një nga zonat më të mira të Bllokut, pranë qendrës dhe shërbimeve kryesore...
Tirane
5 Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
140 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
2500
🏢Jepet Zyrë me Qira me Vendodhje ne Bllok, Tiranë! 📐Sipërfaqe: 140 m² 🪜Kati: 1 ✨Organizohet ne: ▫️5 Zyra, ▫️2 Holle per pritje, ▫️Kuzhine e...
Tirane
5 Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
141 m²
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
3800
🏢Jepet Zyrë Moderne me Qira ne Bllok, Tiranë! 📍 Vendndodhja: Një nga rrugët më “INN” të zonës së Bllokut, pranë qendrës dhe çdo shërbimi kryesor...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
441 m²
Cmimi Euro
19000
🏢Zyrë me Qira te Kullat Binjake, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”! 📍Në një nga adresat më prestigjioze të Tiranës te Kullat Binjake, me pamje...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Location Rruga + Nr.
Kashar
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
2200 m²
Cmimi Euro
12000
🏭Jepet me Qira Godine 2-Kateshe Prane Top-Channel në Kashar! 🪜Kati 0: 1400 m² 🪜Kati 1: 800 m² 📐 Sipërfaqe: 3500 m² 📏 Lartësia per cdo kat: 7...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
25 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
500
Jepet me qira, Ambient Biznesi, Polica, Durrës Ofrohet për qira ambient biznesi i pozicionuar në katin 0, në zonën e Drejtorisë së Policisë, me...
Tirane
11 Autostrada Tr.-Dr.
Location Rruga + Nr.
Autostrada Tirane-Durres
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
4600 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
18400
🏭Jepet me qira Objekt Industrial te Autostrada Tiranë–Durrës! 📍Vendndodhja buzë autostradës Tiranë–Durrës, me akses të drejtpërdrejtë dhe...
Back