Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
200 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
🔧 Jepet Servis me Qira 📍 Pozicion strategjik me akses të lehtë në rrugë kryesore! 📐 Sipërfaqe kapanoni: 300 m² 🌳 Sipërfaqe oborri: 200 m² 🔩...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
88 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
900
Disponojme Ambient Biznesi per Qera. Ambienti ndodhet në zonën e Ali Demit, Tiranë. Informacion mbi Ambientin: • Sipërfaqe neto: 60 m² •...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
200 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
🏭 JEPET ME QIRA KAPANON – PRUSH, TIRANË 🏭 📍 Vendndodhja: Prush – zonë industriale, lehtësisht e aksesueshme 📐 Sipërfaqe kapanoni: 200 m² 📏...
Tirane
7 Blloku Ambasadave | Inxh. Ndertimit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
83 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1000
Ambienti organizohet: - Sallon - ⁠Kuzhine - ⁠2 Dhoma gjumi - ⁠2 Tualete - ⁠Ballkon Ambienti pozicionohet në katin e 2 të një pallati ekzistues...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
82 m²
Cmimi Euro
1300
Info te prones: Siperfaqa Neto - 57 m2 Kati 1 komercial Ndertim i vitit 2024 Orientim Veri Organizimi: Ambient open space Info Te Tjera Vetrata...
Durres
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
6030 m²
Cmimi Euro
2900
Disponojme kapanon per qera, Fllake, Durres. Informacion mbi njësinë: • Sipërfaqe Ndertese: 3507m² • Siperfaqe Trualli: 6030m2 Njësia disponon...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
30 m²
Kati
Kati 11
Cmimi Euro
350
JEPET ME QIRA Ambient per Zyra /biznes 📍Adresa:Farmacia 10 🏢Kati: 11, me ashensor 📐Sip: 30m2 💶Cmimi: 350€ •Ndodhet ne nje zone te aksesueshme dhe...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
300 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
🔧 JEPET ME QIRA SERVIS – PRANË SPITALIT AMERIKAN 3 🏥🚗 📐 Sipërfaqe kapanoni: 300 m² 🏡 Sipërfaqe oborri: 200 m² 📏 Lartësi: 5 metra 📍 Vendndodhja...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
123 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
700
VO25573 • Siperfaqja 123m2 • Kati 2. Organizmi : • 2 Tualete. • Detaje të tjera : • Bosh. • Mundesi shume e mire investimi. • I përshatshëm për...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
300 m²
Cmimi Euro
1500
📌 Jepet Servis me Qira – Afer Spitalit Amerikan 3 🔧 Jepet Servis me Qira 📍 Pozicion strategjik me akses të lehtë në rrugë kryesore! 📐 Sipërfaqe...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
300 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
🔑 Jepet Servis me Qira, pranë Spitalit Amerikan 3 🔧 !!Servis Me Qira!! 📍 Lokacion: Afër Spitalit Amerikan 3, Tiranë 📐 Siperfaqja e Kapanonit: 300...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
160 m²
Cmimi Euro
1400
Jepet me Qera Ambient per Zyra +Post Parkim, tel Tirana Garden Building Ambienti eshte i investuat me tavane gipsi dhe sistem ngrohje-ftohje...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
700 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1200
🔑JEPET ME QIRA – KAPANON PRANË RINASIT (Tapizë) 📍 Pozicion strategjik – ideal për biznese që kërkojnë akses të lehtë dhe hapësirë funksionale 📐...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
650 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
Jepet me Qira Kapanon, prane Top Chanel 📌 Siperfaqet e Pronës: 📐 Sipërfaqe e brendshme (kapanon): 650 m² 📐 Sipërfaqe e jashtme (fushë...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
700 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
3000
🔑KAPANON MODERN NË VAQARR NË SHITJE & QIRA! !!Kapanon me Qira!! 📍 Zonë industriale strategjike – akses i shpejtë për transport & logjistikë 📐...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
35 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
350
Dyqan me qera Komuna e parisit prane kompleksit Olimpik Kati 0 Pamje Jo nga rruga kryesore Siperfaqe 35 m2 Cmimi 350€ Cel. : +35692879614
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
120 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
1800
Jepet me qira ambient bosh te “Ambassador 1” Tipologji: 3+1+1 | Sipërfaqe: 120 m² Çmimi: 1,800 € / muaj Post parkimi i përfshirë | Orientim...
Tirane
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
178 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1800
📍 Super Lokacion – Buzë Rruge Kryesore! 🏢 Jepet Zyrë me Qira 🔹 Sipërfaqe: 178 m² 🔹 5 ambiente pune – të ndriçuara dhe funksionale 🔹 2 tualete 🔹...
Tirane
8 Concord Center | 5 Maji | Ferit Xhajko
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
95 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
800
Jepet me Qira ose shitet Njesi Biznesi/Sherbimi e ndodhur ne rrugen "5 Maj" Njesia Adminstrative Nr.8 ne nje pallat te sapo perfunduar. Ambienti...
Tirane
9 Qender
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
100 m²
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
800
🏢 Jepet me qira ambient 100 m² në qendër të Tiranës, pranë Hotel Tirana. 📍 Qender, Tirane Lokacion premium, në një nga zonat më të kërkuara të...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
73 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
730
Me qira ambient per zyra prane Gjykates se Larte dhe Shallvareve. Ambienti ndodhet ne katin e 2 te nje ndertese te re me ashensore dhe te...
Tirane
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
300 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
📌 Jepet Servis i kompletuar me qira afer me Spitalit Amerikan 3📍 📏 Siperfaqja e Kapanonit: 300m2 📏 Siperfaqja e oborrit: 200m2 💥Informacione...
Tirane
7 Fusha Aviacionit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
50 m²
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
400
Jepet apartament 1+1 per zyra me qira, Fusha e Aviacionit. Sipërfaqe 50 m² Kati i 5-të në pallat të ri me ashensor Ballkon, k/bufe. Cmimi i qirase...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
160 m²
Kati
Kati 18
Cmimi Euro
2500
Jepet me qera ambjent zyrash tek Tirana Garden Building Informacione mbi pronen : • Siperfaqe neto : 128.6 m2 • Siperfaqe bruto : 160 m2 • Kati...
Tirane
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
45 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
400
🏠 JEPET AMBJENT OPEN SPACE ME QERA ◽BOSH ◽1 TUALET 📍 RRUGA GJON BUZUKU PRANE VILES GOLD 📐 45M2 ⬆ KATI 0 🏙 PALLAT I RI ME ASHENSOR CMIMI...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
34 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
450
🏠 JEPET AMBJENT ME QERA ◻ BOSH ◻1 TUALET 📍FARMACIA 10 BUZE UNAZES 📐 34M2 ⬆ KATI 0 🏙PALLAT I RI ME ASHENSOR, 4.5M LARTESI , I PERSHTATSHEM PER...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
146 m²
Cmimi Euro
1400
𝙈𝙤𝙗𝙞𝙡𝙞𝙢 𝙢𝙚 𝙖𝙧𝙠𝙞𝙩𝙚𝙠𝙩 | 𝙊𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙯𝙞𝙢 𝙞 𝙨𝙝𝙠𝙚𝙡𝙦𝙮𝙚𝙧 | 𝙈𝙚 𝙙𝙧𝙞𝙩𝙚 𝙣𝙖𝙩𝙮𝙧𝙖𝙡𝙚 | 𝙕𝙤𝙣𝙚 𝙍𝙚𝙯𝙞𝙙𝙚𝙣𝙘𝙞𝙖𝙡𝙚 Ofrohet per shitje nje zyre moderne dhe funksionale, e...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
2000 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
7000
Kapanon me Qira , prane Rinasit (Tapize) Kapanon me Qira! Siperfaqet e Pronës: Sipërfaqe e brendshme (kapanon): 2000 m² Sipërfaqe e jashtme...
Kruje
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
555 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1200
Kapanon me Qira , prane Rinasit (Tapize) Kapanon me Qira! Siperfaqet e Pronës: Sipërfaqe e brendshme (kapanon): 555 m² Sipërfaqe e jashtme...
Tirane
5 Blloku
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
100 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
2200
Jepet Ambjent Komercial me qera, ne Pallat Egzistues zona: Blloku Siperfaqe Neto: 100 m2 Siperfaqe BRUTO: 100 m2 Kati 2 Nuk...
Back