Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Siperfaqja m²
258 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
4080
Zona/Rruga : Rruga Elbasanit Shumë afër gjelbërimit, ajrit të pastër dhe qetësisë që ofron Parku Kombëtar i Tiranës, jepet ambient biznesi me...
Tirane
Tipi
zyre
QIRA ZYRE ELITARE DOWNTOWN ONE ! Downtown One është një nga projektet më prestigjioze në Tiranë, një ndërtesë 40 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi...
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
zyre
JEPET ME QIRA AMBIENT PER ZYRA QUARTUM RESIDENCE! Ambienti ndodhet tek Rruga Panorama. -Siperfaqe totale 150m2 -Ndertim i ri -3 Ambiente pune -1...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
zyre
Cmimi Euro
1300
QIRA ZYRE MODERNE RRUGA E KAVAJES! Zyrë moderne me qira Rruga e Kavajës 💼✨ Jepet me qira një zyrë ekskluzive dhe e sapo investuar në një nga...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
124 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
850
📍 Zyrë me qira – Tirana Garden Building, 21 Dhjetori Ofrohet për qira një ambient zyre modern dhe i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
60 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
550
📍 Zyrë me qira – Rruga Qemal Stafa, Tiranë Jepet me qira një ambient zyre me vendndodhje shumë të mirë, në zonën e Qemal Stafës, afër qendrës...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Bardhok Biba (tek ish-Kinema 17 Nëntori)
Tipi
ambjent biznesi
Cmimi Euro
800
📍 Ambient biznesi me qira – Rruga Bardhok Biba (tek ish-Kinema 17 Nëntori) Jepet me qira një ambient biznesi në një nga zonat më qendrore dhe të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
65 m²
Cmimi Euro
1500
🏢 Zyrë me Qira – Bllok, Tiranë 📍 Vendndodhja: Në një nga zonat më të mira dhe më të kërkuara të Bllokut, shumë pranë qendrës dhe shërbimeve...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sheshi Skenderbej
Siperfaqja m²
145 m²
Cmimi Euro
2000
🏢 Zyrë me Qira – Bulevardi “Zogu i Parë”, Qendër, Tiranë 📍 Vendndodhja: Në zemër të Tiranës, përgjatë Bulevardit “Zogu i Parë”, një nga zonat më...
Tirane
3 Ministria e jashtme | Brryli
Location Rruga + Nr.
🏢 Jepet me Qira Ambjent Biznesi ne Brryl
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
60 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
450
🏢 Jepet me Qira Ambjent Biznesi ne Brryl 📍 Vije e pare ne Brryl 💵 Cmimi : 450 Euro/Muaji (neto) 📐 60m² 📍 Kati 0 ✨ Përshkrim: • I pershtatshem...
Tirane
Location Rruga + Nr.
rruga e kavajes
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
270 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
3000
Jepen me qira dy njësi biznesi të pozicionuara në kompleksin modern Tirana Garden Building, në një nga zonat më të kërkuara komerciale të Tiranës...
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Location Rruga + Nr.
Mikel maruli
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
111 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
600
Pranojm student Cel. : 697844902
Tirane
Location Rruga + Nr.
Mikel maruli
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
68 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
500
Kontakto Cel. : 697844902
Tirane
8 Concord Center | 5 Maji | Ferit Xhajko
Location Rruga + Nr.
Rruga 5 maji
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
42 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
361
Garsonjer kati I 2te prane qendres tregtare concord rruga 5 maji I komplettuar me te gjitha +wifi. Cel. : 0696868003
Tirane
Tipi
zyre
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
600
Ofrohet për qira një ambient zyrash i pozicionuar në katin e 2-të të një ndërtese të re, me ashensor, shumë pranë zonës së Pazarit të Ri – një nga...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
60 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
500
Ofrohet për qira ambient zyrash, i pozicionuar në katin 0, në zonën shumë të frekuentuar dhe të preferuar të Pazarit të Ri, një ndër zonat më...
Tirane
Location Rruga + Nr.
RRUGA E BOGDANEVE
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
90 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
JEPET ME QERA AMBJENT •90 M2 •NDRICIM NATYRAL •KATI 0 •PUNIME NGA ME CILESORET •FASADE XHAMI •PARKET •IDEAL PER AKTIVITETE FIZIKE/QENDER...
Shqiperi
Location Rruga + Nr.
RRUGA E BOGDAENEVE
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
70 m²
Cmimi Euro
800
JEPET ME QERA AMBJENT •70 M2 •NDRICIM NATYRAL •KATI 1 •1 TUALET •IDEAL PER CFAREDO AKTIVITETI •CMIMI 800 EURO •RRUGA E BOGDANEVE,RRUGA E...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
29 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
350
🏢Jepet Ambjent me Qera 🔲Kati 0. 📐29 m2. 🌇Shume afer rruges kryesore. ✅️Pershtatshem : ambjent zyre , qender estetike, magazine ect. 🎯Rruga Ura ...
Fier
Location Rruga + Nr.
Rruga Muharrem Agolli
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
12 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
150
Jepet dyqan me qera, ne qender te qytetit, ne rruge dytesore. Rruga Muharrem Agolli. Siperfaqe 12m. Cmimi 15000 leke ne muaj. Cel. : 0675211111
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
40 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
700
Ambient Biznesi me Qera – Astir (VR003) Jepet me qira ambient biznesi modern dhe funksional në zonën strategjike të Astirit • Sipërfaqe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
40 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
700
Ambient Biznesi me Qera – Astir (VR003) 🔹 Ambient Biznesi me Qira – Astir Jepet me qira ambient biznesi modern dhe funksional në zonën...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Qender
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
145 m²
Cmimi Euro
2000
🏢Jepet Zyrë me Qira ne Qendër, Tiranë! 📍Në një nga godinat më cilësore të qendrës, me pamje panoramike dhe akses të menjëhershëm në çdo shërbim...
Tirane
5 Blloku
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
141 m²
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
3800
🏢Jepet Zyrë Moderne me Qira ne Bllok, Tiranë! 📍 Vendndodhja: Një nga rrugët më “INN” të zonës së Bllokut, pranë qendrës dhe çdo shërbimi kryesor...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
260 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2500
🏢 JEPET ME QIRA AMBIENT BIZNESI – 📍TEK LOGOS, PRANË RING CENTER Në katin e 3-të. 📏 Sipërfaqe totale: 260 m² 💰 Çmimi: 2,500€ / muaj 📞 Kontakti: 069...
Durres
Location Rruga + Nr.
Durres
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
400 m²
Cmimi Euro
12500
Hoteli eshte vije e pare,perfshin ne katin zero restorantin,picerin dhe barin.Gjate veres ka ne shfrytezim dhe shezllonet ne plazh dhe nje Beach...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
700
Jepet me qira një apartament i përshtatur për klinike dentare, i ndodhur në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, tek kryqezimi Vasil Shanto...
Tirane
7 Fusha Aviacionit
Location Rruga + Nr.
Ish Fusha Aviacionit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Cmimi Euro
450
Jepet me qira apartament 1+1 te Fusha e Aviacionit Jepet me qira apartament 1+1 te Fusha e Aviacionit 📍 Ndodhet në një nga zonat më të kërkuara...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
270 m²
Cmimi Euro
1500
Jepet me qera magazine ne rrugen e Xibrakeve, prane Hotel Arberi – Tirane (ID 4281280) Ne rrugen e Xibrakeve, prane Hotel Arberia , jepet me qira...
Shkoder
Location Rruga + Nr.
RR. INXH. GJOVALIN GJADRI
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
2750 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
5500
Sun Real Estate ofron me qira kapanon me: Adrese: rr. Inxh Gjovalin Gjadri, Shkoder Siperfaqe Kapanoni: 2050 m2 Oborr 700 m2 Cilesite: 6 metra...
Back