Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Location Rruga + Nr.
JORDAN MISJA
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
21 m²
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
350
Ambienti ndodhet te rruga Jordan Misja, Tirane. Informacion mbi ambientin: • Sipërfaqe bruto: 20.9 m2 • Kati 0 • Ambienti i mobiliuar eshte ne...
Tirane
Siperfaqja m²
200 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
800
Dyqan me Qira në Astir – Mundësi e Mirë për Biznesin Tuaj! ID: Billion4168 Dyqan me Qira në Astir – Mundësi e mirë për Biznesin Tuaj! Jepet me...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
90 m²
Cmimi Euro
1000
📌Kapanon i Ri me Qira – Pranë QTU 🏗️ Kapanon i Ri me Qira 📍 Vendndodhje: Zonë shumë e aksesueshme, pranë Qendrës Tregtare Univers (QTU) 📐...
Tirane
3 Ministria e jashtme | Brryli
Siperfaqja m²
103 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1500
Disponoje Ambient Komercial per qera Apartamenti ndodhet ne zonen e Brrylit, perball Maternitetit te Ri. Informacion mbi Apartamentin: •...
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
146 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
1600
Disponoje Ambient Zyrash per Qera Ambienti ndodhet ne Tirana Ring Center, në zonën e Zogut te Zi, Tiranës. Informacion mbi Ambientin: • Sipërfaqe...
Tirane
3 Ministria e jashtme | Brryli
Location Rruga + Nr.
Qera, Ambient Biznesi, Brryl, Tirane.
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
49 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
700
Disponojme Ambient Biznesi per Qera. Ambienti ndodhet ne Rruga Hasan Sufa, Brryl,Tirane. Informacion mbi Ambientin: • Sipërfaqe: 49 m² • Kati i 1...
Tirane
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Location Rruga + Nr.
Qera, Njesi Komerciale, prane në Stadiumit Dinamo.
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
118 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1800
Disponojme Njesi Komerciale per Qera Ambienti ndodhet prane Stadiumit Dinamo, Tirane. Informacion mbi Ambientin: • Sipërfaqe: 118 m² • Kati i 1...
Tirane
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Location Rruga + Nr.
Prush
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
750 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2625
⚜️ Jepet Kapanon me Qira ne Prush / 067 64 75 660 ▪️ Kapanon me Qira në Prush 📏Siperfaqja e kapanonit: 750m2 📏Siperfaqja e zyrave: ➡️Kati 1...
Tirane
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
1200 m²
Cmimi Euro
4000
📌Magazinë me Qira – Vaqarr, Tiranë 📦 Magazinë me Qira 📍 Vendndodhje: Vaqarr, me akses të shpejtë në rrugë kryesore 📐 Sipërfaqe: 1,200 m² 📏...
Tirane
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
bllok
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
200 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2500
📣Qera Ambient per Zyre📍Blloku 🛣️Pas Restorant Mystic✨✨ 🏢Ndertim ekzistues 🛋️I mobiluar 📐Siperfaqja 200 m2 💶Cmimi:2500 Euro Kontaktoni:📲069 659...
Tirane
11 Vore | CityPark | Megatek
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
750 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2625
Jepet Kapanon me Qira – Prush 📍 Lokacion: Prush 📏 Sipërfaqe kapanoni: 750 m² 🏢 Zyra: – Kati 1: 96 m² – Kati 2: 96 m² ⬆️ Lartësia e kapanonit: 6...
Tirane
7 Fusha Aviacionit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
70 m²
Cmimi Euro
1000
📌 Servis me Qira – Fusha e Aviacionit, Tiranë 🔧 Servis me Qira 📍 Vendndodhje: Zonë shumë e aksesueshme, Fusha e Aviacionit 📐 Sipërfaqe: 70 m² 💶...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
rruga e kavajes
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
50 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1000
Jepet ambjent biznesi me qira tek Rruga e Kavajes, prane Kishes Katolike. Ndodhet ne katin 1 banim. Me siperfaqe 50 m2. Cmimi eshte 1000...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
124 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
800
Jepet me qera Ambient biznesi 📍 Lokacioni: Rruga kryesore, Rreth i Bathores, kati i dytë. 🏢 Përshkrimi: Ambient biznesi i përshtatshëm për çdo...
Tirane
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
Bllokut, prane Presidences
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
30 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
400
Jepet zyre per qira prane Presidences, rruga Ibrahim Rrugova ne Bllok Ambienti ndodhet ne katin 0 ne nje zone qendrore. Ndodhet ne nje rruge...
Tirane
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
750 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
2625
Qira, Ambient per Showroom 📍 Vendndodhja: Autostrada Tiranë-Durrës 💰Çmimi: 3.5€ / m² 📏 Sipërfaqe: 750 m² 🏢 Kati: 1 dhe 2 📏 Lartësia maksimale në...
Tirane
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
750 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2625
Qera, Showroom - Autostrada Tirane-Durres. - 3.5€ / m2 . - Ka një sipërfaqe prej 750 m2. - Kati 3 dhe 4. - Lartësi maksimale në kulm ...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
1380 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2000
Jepet me Qera Showroom ose Kapanon. 📍Rruga Demokracia, Bathore -Siperfaqe toke: 1380m2 -Siperfaqe Kapanon: 380m2 -Siperfaqe toke me beton: 1000m2...
Tirane
Location Rruga + Nr.
VORE
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
1500 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
4500
Kapanon me Qira ne Vore !!! 📏Siperfaqe totale: 2300m2 📏Siperfaqe e kapanonit: 850m2 📏Siperfaqe e truallit: 1500m2 📍Organizimi: 🔹Ambient Open...
Tirane
7 Ekspozita | Gjykata
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
55 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
Ambient biznesi me qera - Bulevardi Gjergj Fishta (VR111) 🏢 Ambient Biznesi me Qira – Ideal për Lokal 📍 Vendndodhja: Afer Velur Spa 🏢 Tipologji...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
100 m²
Cmimi Euro
950
📌Zyrë me Qira – Square 21, Tiranë 📍 Vendndodhje: Kompleksi modern Square 21, një nga zonat më të kërkuara për zyra dhe biznese në Tiranë 📐...
Tirane
Location Rruga + Nr.
rruga nacionale e vjeter
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
2500 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2500
📍 VORË – Jepet me QIRA ambient i përshtatshëm për biznese! 🔹 Vendndodhje perfekte: Pas Hotel Continental, shumë pranë rrugës kryesore! 🧱...
Tirane
6 Yzberisht | Misto Mame
Location Rruga + Nr.
yzberisht
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
600 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1800
📣Qera Magazine📍Rruga Myslym Shima 🛣️Yzberisht✨✨ 🏢Magazine 2 Kateshe 🪜Kati i 1 📐Siperfaqja e Katit 1 (300 m2) 🔹Lartesi 4.5 m2 📐Siperfaqja e Katit...
Tirane
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
200 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
600
🏠 JEPET AMBJENT ME QERA OPEN SPACE BOSH ⚪1 TUALET 📍AUTOSTRADA TIRANE-DURRES PRAN MOBILERI AJAX 📐200M2 3 METRA E LARTE ⬆ KATI 0 I PERSHTATSHEM...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
400 m²
Kati
Kati 0
🏠 JEPET MAGAZINE ME QERA OPEN SPACE +1 AMBJENT PER ZYRE +2TUALETE 📍VORE 📐400M2 4. 60m E LARTE ⬆ KATI 0 📄ME HIPOTEK CMIMI : 1000€ PER...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
114 m²
Shitet Apartament 2+1 me 2 Tualete – Kompleksi Golden Hands Detaje të pronës: Sipërfaqe bruto: 114.07 m² Sipërfaqe neto: 96.5 m² Çmimi: 1,150...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
170 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
750
Me Qera Ambient Biznesi, rr Mujo Ulqinaku, Durres Tipologjia: 3+1 Sipërfaqja: 170m² Mobilimi: Jo Kati: 2 Vendodhja: Ne Rrugen Mujo Ulqinaku...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
112 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
700
Ambient Bisnesi ne Qender te Durresit Tipologjia: 3+1+1+2 Sipërfaqja: 112m² Mobilimi: i pjesshem Kati: 2 Vendodhja: Prane Gjykates se Rrethit...
Durres
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
37 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
300
Zona/Rruga : Prane Gjykates, Durres Zyre me qera prane gjykates Durres Tipologjia: Zyre Sipërfaqja: 37m2 Mobilimi: Po Dokumentat: Hipoteke Kati...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
250 m²
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1500
Tipologjia: Ambjent per Biznes Sipërfaqja: 250m2 Kati: 4 Ashensor: Po Vendodhja: Prane Pallatit Sportit Referenca: 5161 KR Cmimi...
Back