Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
rr Vaso Pasha
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
71 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
800
Jepet me qira ambient biznesi I përshtatshëm për: zyrë, B&B, klinikë, studio, etj. 📍 Adresa: Rruga Vaso Pasha, Bllok, Tiranë 🏢 Kati: 3 (me...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
Rruga Kavajes
Tipi
zyre
Cmimi Euro
1250
Garden Building Tirana nje qendër e re Biznesi. Oforn shumë facilitete për biznesin tënd! Ofroj për qira ambejt për zyrë 90 m2 Për më shumë...
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
KOMPLEKSI DELIJORGJI
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
110 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2200
Disponojme njesi Komercale per qira tek Kompleksi Delijorgji. Informacion mbi pronen: • Kati 0. • Siperfaqe totale : 110m2 • I përshtatshëm për...
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Location Rruga + Nr.
ZOGU I ZI
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
265 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
2500
Disponojme ambient per zyra me qira me vendodhje tek Zogu i Zi Informacion mbi apartamentin: • Kati 1 • Sipërfaqe: 265 m2 (bruto) • Sipërfaqe...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
140 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1200
Agjencia Imobiliare MORINA jep me Qera, Magazine 140m², Rr. Petro Nini Luarasi , 1200 euro/muaj Tipologjia: Magazine Adresa: Rr. Petro Nini...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
38 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
700
Agjencia Imobiliare MORINA jep me Qera, Zyre,Rr.Elbasanit, 700 euro/muaj Tipologjia 1+1 Adrresa:Rr.Elbasanit Pike referimi :Siper Mullirit te...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
97 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1200
Agjencia Imobiliare MORINA jep me qera Ambient Biznesi, Komuna E Parisit, 1200 euro/muaj Tipologjia Ambient Biznesi Adresa: Rruga Robert shvarc...
Tirane
8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
40 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
400
Agjencia Imobiliare MORINA jep me Qera, Ambjent Biznesi, Rruga Bardhyl, 400 euro/muaj. Adresa: Rruga Baldhyl Bosh Kati 1 Pallat Cmimi 400...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
98 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
800
Agjensia Morina jep me Qera, Ambient Biznesi,“Rr. Shyqyri Ishmi” Tregu Elektrik 800 Euro Muaj • Tipologjia: Ambjent Biznesi • Adresa:“Rr...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
160 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
500
Agjencia Morina jep me qera, Ambient biznesi, te Shkolla Ibrahim Rugova, Kamez , 500 Euro • Adresa: Afer Shkolles Ibrahim Rugova •Bosh • Kati...
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
179 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1200
Agjencia Imobiliare MORINA jep me Qera, Ambient Biznesi, Stacioni Trenit, 1200 euro/muaj Tipologjia Ambient Biznesi Adresa: Rruga Siri Kodra...
Tirane
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
170 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1000
Agjencia Imobiliare MORINA jep me Qera, Ambjent Biznesi,Kombinat, 1000 euro/muaj Tipologjia Ambjent Biznesi Adresa: Kombinat bosh Kati 1 Cmimi...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
66 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
850
Agjensia Morina jep me qera Ambjent Biznesi,Qender, 850 euro • Tipologjia: Ambjent Biznesi • Adresa: Qender : Pike Referimi 9-kateshet •...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
60 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1500
Agjencia Imobiliare MORINA jep me Qera, Ambient Biznesi, Kompleksi Zirkon, 1500 euro/muaj Tipologjia Ambient Biznesi Adresa: Afer Spitali nr5...
Tirane
7 Ekspozita | Gjykata
Location Rruga + Nr.
Ish Ekspozita
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
35 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
400
Agjensi Imobiliare Morina jep me qera ambjenet biznesi, 400 Euro/Muaj Tipologjia open space Adresa: ”Ish Ekspozita” te Shallvaret Boshe Kati: 1...
Tirane
10 Rr. Durresit | Prokuroria
Location Rruga + Nr.
rruga e durresit
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
105 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
900
Jepet me qira apartament 2+1, Tek Rruga Mine Peza , rruga e durresit. Organizohet ne 3 ambiente super te bollshme, nje tualet , depo dhe ballkon...
Tirane
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
rruga mine peza
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
105 m²
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
900
Jepet me qira apartament 2+1, Tek Rruga Mine Peza , rruga e durresit. Organizohet ne 3 ambiente super te bollshme, nje tualet , depo dhe ballkon...
Tirane
10 Rr. Durresit | Prokuroria
Location Rruga + Nr.
rruga e durresit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
105 m²
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
900
Tirane
Location Rruga + Nr.
rruga mine peza
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
105 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
900
Tirane
9 Qender
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
317 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
4600
🏢 Zyrë për Qira 📍 Qender ✨ Detajet: ▫️ Sipërfaqe: 317 m2 bruto ▫️ I përshtatshëm për zyra , klinika etj ▫️Kati 1 ▫️ Çmimi: 4600 euro Bruto...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rr. Mine Peza
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
152 m²
Cmimi Euro
1500
🏢 Ambient Zyre me Qira – Golden Tower, Rr. Mine Peza 📍 Vendndodhja: Golden Tower, Rruga Mine Peza 🏢 Kati: 2 📐 Sipërfaqe: 152 m² bruto 🏗...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Mine Peza
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
44 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1000
🏢 Dyqan / Ambient Zyre me Qira – Golden Tower, Mine Peza 📍 Vendndodhja: Golden Tower, Rruga Mine Peza 📐 Sipërfaqe Totale: 44 m² (32 m² neto) 🏢...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazar i Ri
Siperfaqja m²
56 m²
Cmimi Euro
700
🏠 Apartament 1+1 me Qira – Pazar i Ri 📍 Vendndodhja: Pazar i Ri 🏢 Kati: 4 💶 Çmimi: 700 €/muaj 📅 Disponueshmëria: Lirohet më datë 1 ✨...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rr. Mine Peza
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
120 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2700
🏢 Ambient Biznesi me Qira – Golden Tower, Rr. Mine Peza 📍 Vendndodhja: Golden Tower, Rruga Mine Peza 🏗 Godinë: E re, ndërtim 2025 📐 Sipërfaqe...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Location Rruga + Nr.
Rruga Irfan Tomini, Tirane
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
30 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
420
Jepet me qira Ambjent Biznesi ( dyqan ) me siperfaqe 30 m2... Vendndodhja: Rruga Irfan Tomini, Tirane ( midis Pallati me shigjeta deh NSHRAK )...
Tirane
Location Rruga + Nr.
MINE PEZA
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
120 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2700
Ambient Biznesi me Qira – Golden Tower, Rr. Mine Peza 📍 Kati 0 📐 Sipërfaqe: 120 m² bruto 🏗 Godinë e re, ndërtim 2025 Ofrohet me qira një ambient...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kodra e Diellit 1
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
650 m²
Ofrohet për qira hapësirë e madhe shërbimi në Kodra e Diellit 1. Me një sipërfaqje prej 650 m2 hapësira ka një sipërfaqe të konsiderueshme dhe...
Tirane
5 Selite | Kodra e Diellit
Location Rruga + Nr.
Kodra Diellit
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
270 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
Qera Lokal - Kodra Diellit Kati 0 Sip 270m2 E arreduar totalisht Ne gjendje pune Veranda prone private - 0 taksa Bashkie. Per nje vizite ne prone...
Tirane
11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
Location Rruga + Nr.
LAPRAKE
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
120 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
900
Magazinë me Qira – Laprakë Sipërfaqe: 120 m² Lartësi: 3 metra Çmimi i qirasë: 900 €/muaj (bruto) Ambienti ndodhet në një zonë të lehtësisht të...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
600
Jepet me Qira Apartament 2+1 – Rruga Qemal Stafa, pranë Tregut të Biçikletave Ofrohet për qira një apartament i mobiluar me kushte bashkëkohore...
Back