Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
350 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
4500
Ambient biznesi me qera - Sheshi Wilson (VR111) Ja një version më i bukur dhe më tërheqës për përshkrimin e ambientit të biznesit: 🌟 Ambient...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
161 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1600
Ambient biznesi me qera - Pallati me Shigjeta (VR111) ✅ Ambient Biznesi me Qira – Pallati me Shigjeta 📏 Sipërfaqe Totale: 160 m² 🏡 Gjendje: Bosh...
Shkoder
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
40 m²
Kati
Kati 0
Sun Real Estate ofron me qira nje ambient biznesi me: Adrese: rr. Tisazhit, Zdrale, Shkoder . Siperfaqe totale: 40 m2 Cilesite e ambientit...
Durres
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
76 m²
Cmimi Euro
700
📌Lokal me Qira në Golem 🌟 Lokal me Qira 🌟 📍 Lokacioni: Golem 📏 Sipërfaqe: 75 m² + Verandë/Oborr 🔑 Përshkrimi i Lokalit: Lokacion shumë i...
Tirane
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
3000 m²
Cmimi Euro
10000
Godina ndodhet prane Kopshtit Botanik ! Siperfaqe totale :3000m2 Godina ka 3 kate e cila organizohet ne : Kati pare Ambient open space 2 tualete...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
60 m²
Cmimi Euro
500
Zyra për qira në Komunën e Parisit. • Sipërfaqe neto 60m² • Sipërfaqe bruto 60m² • Ndodhet në një ndërtesë me 10 kate • 1 tualete • Është ideale...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
110 m²
Cmimi Euro
1200
Informacion mbi zyren: • Ndertim i ri • Kati 2-te • Ashensor i dedikuar per katin e zyres • Siperfaqe: 100m2 neto • Pamje nga rruga kryesore...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
190 m²
Cmimi Euro
3000
Jepet zyre me qera, te hotel HILTON, prane kompleksit Delijorgji. Ambienti ndodhet ne katin e dyte te nje ndertese dedikuar vetem biznesit, me dy...
Tirane
8 Concord Center | 5 Maji
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
51 m²
Cmimi Euro
300
📌Magazinë me Qira në 5 Maj 🌟 Magazinë me Qira 🌟 📍 Lokacioni: 5 Maj 📏 Sipërfaqe: 50 m² ⬆️ Lartësia: 4.5 m 📐 Përmasat: 4.5 m x 5.5 m 🔑 Përshkrimi...
Tirane
2 Autostrada Tr.-El.
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
126 m²
Cmimi Euro
2000
📌 Ambient Klinike me Qira - Parku Olimpik 🌟 Ambient Klinike me Qira 🌟 📍 Lokacioni: Parku Olimpik 📏 Sipërfaqe: 125 m² 🔑 Organizimi i Ambientit...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
140 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1200
Jepet me qera Ambjent Biznesi 140m2, 21 Dhjetori prane Inxhinierise ( rruga Muhamed Gjollesha) Cmimi: 1200€ Ndodhet ne katin e 2 te nje pallati te...
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
100 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
550
Jepet me qera Ambjent Biznesi 2+1 , Astir pallati River Residence prane Green City Cmimi: 550 mije leke Ndodhet ne katin e 7 pallat me ashensor...
Tirane
5 Blloku
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
36 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
36
Jepet me qera Ambjent Biznesi , Ne bllok Cmimi: 450 euro Ndodhet ne katin e pare me hyrje nga rruga kryesore Ka nje siperfaqe prej 36m2 Ambjenti...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
55 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
Ambjent Me Qera - Bulevardi Gjergj Fishta 📍 Te Pallatet Italiane, Pallati Nr. 3, Tirane, Albania Informacion mbi ambientin: Sipërfaqja: 55...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
500 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2000
🏫 Jepet me qera ambient biznesi Kapanon ne Kamez ! 📍Vendndodhja : Valias 📐Sipërfaqe e kapanonit : 500 M2 📐Sipërfaqe e Oborrit : 500 M2...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
170 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
2300
AMBIENT BIZNESI ME QERA PER QERA TEK RRUGA E ELBASANIT Ambienti ndodhet ne nje godine te re te miradministruar ne nje lokacion perfekt per...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
170 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
2300
Ambienti ndodhet ne nje godine te re te miradministruar ne nje lokacion perfekt per zhvillimin e biznesit tuaj . Eshte open space + dy tualete...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
170 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
2300
Super Ambient Me Qera Tek Rruga Elbasanit !!! Ambienti ndodhet ne nje godine te re te miradministruar ne nje lokacion perfekt per zhvillimin e...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
45 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
700
Ambjent Biznesi me Qira në Astir – Mundësi Ideale për Aktivitetin Tuaj! Ofrohet ambient biznesi me qira në një nga zonat më të frekuentuara dhe...
Tirane
2 Qyteti Studenti | Sauk
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
200 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
JEPET Kapanon me Qera në Sauk! 📏 Sipërfaqja: 200 m² 🔝 Lartësia: 7 metra ⚡ Linje Trefazore 💸 Çmimi: 1000 €/muaj 🔹 Karakteristikat: 1 Qepen...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
170 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
2300
🏫 Jepet me qera ambient biznesi tek Rruga e Elbasanit ! 📍Vendndodhja : Tiranë 📐Sipërfaqe Totale : 170 M2 🏢Kati : 2 ✅Ashensor: PO 💶Çmimi:2300...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
18 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
300
Zyre me qera ne Ali Dem (ID BZ2392) Tirane Ne Ali Dem, prane Sophie Caffe, jepet me qera zyre, me siperfaqe 18m2, kati i 0, ne rruge kryesore me...
Tirane
9 Qender
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
24 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
400
Shitet Biznes Tabakino tek Rruga Barrikadave (ID BSHB126) Tirane Tek Rruga Barrikadave, shitet Biznes Tabakino,(sherbime,vodafon,aksesor...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
50 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
400
Zyre me qera ne Astir (ID BZ2435) Tirane Ne Astir, rruga Teodor Keko, prane Oslos, jepet zyre me qera, me siperfaqe 50 m2, kati i 1 mbi dyqanet...
Tirane
3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
40 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
500
Dyqan Me Qera Ne Xhamllik (ID BD21619) Tirane Ne Xhamllik, prane shkolles Kongresi Lushnjes, jepet dyqan me qera, me siperfaqe 40 m2, tualet, me...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
500 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2000
Jepet me Qira Kapanon në Kamez, Valias Lokacion: Kamez, Valias Sipërfaqja Kapanonit: 500 m² Sipërfaqja Oborrit: 500 m² Përshkrimi i Pronës...
Tirane
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
500 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
2000
JEPER ME QIRA KAPANON NE KAMEZ Siperfaqja kapanonit 500 Em2 Siperfaqja Oborrit 500m2 I Pershtatshem per servis , magazinim etj Cmimi 2000...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
62 m²
Cmimi Euro
600
Jepet me Qira Ambient Biznesi afër Qendrës Condor, Rruga e Kavajës Ambient Biznesi me Qira! Jepet me qira ambient biznesi me sipërfaqe 60m², i...
Tirane
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
50 m²
Cmimi Euro
300
JEPET ME QIRA AMBIENT BIZNESI NE SELITE,PRANE REZIDENCES EURO-3D. Ambienti ndodhet ne katin 0 me fasade xhami. Siperfaqja e tij eshte 50 m2 dhe...
Tirane
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
50 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
300
JEPET ME QIRA AMBIENT BIZNESI ,PRANE REZIDENCES EURO-3D. Ambienti ndodhet ne katin 0 me fasade xhami. Siperfaqja e tij eshte 50 m2 dhe lartesia...
Back