Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Location Rruga + Nr.
ne Myslym Shyr, fundi i Tregut Cam
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
33 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
650
Ambjent per zyra me qera ne Myslym Shyr, fundi i Tregut Cam (ID 42611319). Ne Myslym Shyr, fundi i Tregut Cam, jepet ambjent zyrash me qera...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Location Rruga + Nr.
Rruga Pjetër Dungu
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
1100 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1500
Qira, Ambient Biznesi(bar-restorant),Kinostudio,1500 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient biznesi – Rruga Pjetër Dungu – Kinostudio...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
120 m²
Kati
Kati -1
Cmimi Euro
350
Zona/Rruga : Irfan Tomini Jepet me qira bodrum ne Rr. Irfan Tomini, ish- stacioni i fundit i Tiranes se Re. Sip: 120 m2. Cmimi: 35000 lek/muaj...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
615 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
12000
Qira, Ambient Komercial 615m² + Poste Parkimi, Kinostudio, 12,000 Euro/muaj i diskutueshem Karakteristika te prones: – Ambient openspace –...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
140 m²
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
1000
Qira, Ambient biznesi, Komuna e Parisit, 1000 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient biznesi 2+1 – Rruga Hasan Alla, prane Kristal...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
47 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
700
Qira , Ambient Biznesi, Bulevardi, Durres Përshkrimi i Pronës Jepet me qera Ambient Biznesi. Ambienti ndodhet ne nje vend ku ka shume levizje, i...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
34 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
300
Qira , Ambient Biznesi, Ish Rajoni i Policis, Durres! Përshkrimi i Pronës Qira , Ambient Biznesi, Ish Rajoni i Policis, Durres. Ambienti ndodhet...
Durres
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
67 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
450
Qira , Ambient Biznesi, Ish Rajoni i Policis, Durres Përshkrimi i Pronës Qira , Ambient Biznesi, Ish Rajoni i Policis, Durres Ambienti ndodhet ne...
Tirane
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Location Rruga + Nr.
Mine Peza, Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
17 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
300
Jepet me qera ambjent komercial, dyqan tek Mine Peza perballe shkolles Harry Fultz Te dhena mbi pronen: • Siperfaqja e ambientit: 17 m2 • Kati 0...
Durres
Tipi
magazine
Siperfaqja m²
9600 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
10000
NE FLLAKE KAPANON PER QERA! Ne nje nga zonat me te mira dhe me akses te shpejte rrugor, jepet me qera nje prone ideale per biznesin tuaj: *...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga lini ligori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Kati
Kati -1
Cmimi Euro
151
Qera: Magazi e ose 2 post parkimi 📍Rr.Loni Ligori Astir ,pallati nela L 5 Cmimi100 euro Cel. : 0688099990
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyri, Tiranë
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
27 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
500
Disponojmë ambient për qira me vendndodhje në një nga zonat më të frekuentuara dhe me zhvillim të Tiranës, në Myslym Shyr. Informacion mbi...
Tirane
3 Fresku | Linze
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
80 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
550
Qira, Ambient Biznesi , Fresk prane unazes , 550 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient biznesi – Rruga Dalip topi – Zona Fresk –...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Location Rruga + Nr.
Rruga Todi Shkurti
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
250 m²
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
2500
Qira, 2 Ambiente Biznesi, Ish Tregu Elektrik, 2500 Euro/Muaj Karakteristikat e Prones: – 2 Ambiente biznesi – Rruga Todi Shkurti, prane Bar...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Location Rruga + Nr.
prane TV Klan
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
34 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
350
Disponojmë Ambient per Qera Ambienti ndodhet në Porcelan, prane TV Klan Informacion mbi apartamentin: Kati O Sipërfaqja e ambientit: 34 m2...
Tirane
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
85 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
450
Qera, Ambient Biznesi, Komuna e Parisit, 450 Euro Karakteristika : – Ambient openspace – Zona Komuna e Parisit –Tek Shtepia e ofertave nr.2...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
24 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
300
Qira, Ambient bisnesi, Rr Qemal Stafa,300 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient bisnesi – Rruga Qemal Stafa – Pallat ekzistues – Kati...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
35 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
800
Qira, Ambient Biznesi ,BERBER-ME TE GJITHA PAJISJET, Pazari i Ri,800 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient biznesi – Rruga Hoxhe Vokrri...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
70 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
850
Qira, Ambient per zyra, 9 kateshet, 850 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient per zyre – Rruga e Barrikadave – Zona 9 Kateshet –...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
44 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
600
Qira, Ambient Biznesi, Rruga e Dibres, 600 Euro Karakteristika te prones: – Ambient per Biznes/Zyre – Zona Selvia – Rr. e Dibres – Pallat...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
287 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
9300
Qera, Ambient Biznesi , Rruga e Kavajes, 9300 Euro/Muaj Karakteristika : – Ambient Biznesi – Zona Rruga e Kavajes – Rruga e Kavajes – Pallat...
Tirane
9 Qender
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
92 m²
Cmimi Euro
850
📌Jepet me Qira – Ambient Zyre në Qendër (pranë Kafe Flora) 🏢 Jepet me Qira – Ambient Zyre në Qendër 📍 Vendndodhje strategjike – Zemra e Tiranës...
Tirane
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
92 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
850
Jepet me Qira – Ambient Zyre në Qendër (Kafe Flora) 📍 Vendndodhje strategjike – Zemra e Tiranës 📐 Sipërfaqe totale: 92 m² 🏢 Kati: 3 🏗️ Ndërtim...
Tirane
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
27 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
800
Disponojmë Ambjent Tregtar tek Rezidenca Lake View,Liqeni Artificial. Informacione mbi Ambjentin: * Kati 0 * Sipërfaqja Dyqanit :26.30M2...
Tirane
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
13 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
500
Disponojme njesi Komercale per qira tek Kompleksi Delijorgji. Informacion mbi pronen: • Kati 0. • Siperfaqe totale : 12,45 m2 • I përshtatshëm...
Tirane
9 Qender
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
29 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
700
Disponojme Njesi biznesi për qira tek Rruga e Barrikadave, Tirane. Informacion mbi pronen: • Sipërfaqe: 29 m2 ne total 40 m2 • Kati i 0 • 1...
Tirane
9 Qender
Tipi
zyre
Siperfaqja m²
72 m²
Cmimi Euro
1300
📌 Jepet me Qira – Ambient Zyre Open Space në Qendër (Kafe Flora) 🏢 Jepet me Qira – Ambient Zyre Open Space 📍 Lokacion Premium – Zemra e Tiranës 🔹...
Tirane
3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
Location Rruga + Nr.
Rruga Sadik Petrela
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
100 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1500
Qira, Ambient Biznesi Restorant ,Xhamllik , 1500 Euro/muaj Vendndodhje: Zonë e preferuar dhe e aksesueshme prane Ish Venue, Rruga Sadik Petrela...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Sadik Petrela
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
100 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
1000
Qira, Ambient Biznesi,Xhamllik , 1000 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient openspace – Rruga Sadik Petrela – Xhamllik – Ndertim i...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Sadik Petrela
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
90 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
600
Qira, Ambient Biznesi,Xhamllik , 600 Euro/muaj Karakteristika te prones: – Ambient openspace – Rruga Sadik Petrela – Xhamllik – Ndertim i ri...
Back