PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, ofroj sherbime financiare, fiskale per biznese te vogla dhe te medhenj.Business Partner
13.12.2021, 12:23
Ofroj mbajtje kontabiliteti per biznesin e madh dhe te vogel me/pa TVSH.

Sherbimet qe ofroj jane:

• Mbajtje kontabiliteti
• Pėrpunimi i Faturave tė Blerjeve dhe Faturave tė Shitjeve.
• Pėrgatitja dhe deklarimi i Librave tė Blerjeve dhe tė Shitjeve.
• Pergatitja dhe deklarimi i formularit (FDP-se) te TVSH-se,
• Pergatitja dhe deklarimi i formularit te (FDP-te) te Sig. Shoq. dhe TAP
• Pėrpunimi i dokumentacionit pėr pėrllogaritjen e Tatimit mbi Fitimin.
• Pėrgatitja e Pasqyrave Financiare mujore dhe vjetore dhe deklarimi (bilanci vjetor).
• Krijimi I raporteve mujore si Pasqyre Fitim-Humbje,Cash-Flow dhe raporte te tjera periodike dhe ad-hoc.
Krahas sherbimeve fiskale dhe te kontabilitetit, ofroj sherbime konsulence me qellim rritjen e eficenses operacionale dhe teknologjike.

Gjithashtu jam i hapur per oferta per te te qene punonjes I brendshem I kompanise ne baza part-time.

Nese jeni te interesuar mund te me kontaktoni ne:

Whatsapp : +355694420329 (tel:+355694420329)
Email: bpsconsulting2019@gmail.com