PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Tiranė, shpallje per Emigracion ne Australiarber lushi
28.12.2004, 18:47
lloji i njoftimit. : shpallje

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė

AIIC
AUSTRALIAN IMMIGRATION&INVESTMENT CENTRE

Qendra Australiane e emigracionit me zyre ne Suite Nelson kooperon ne Australine e Jugut pikerisht ne Adelade.Qedra eshte e licensuar nga ministria e biznesit Australian dhe nepermjet marreveshjeve zyrtare te qendres me Dhomen e juristeve ANDESON LAYYER qendra ka te drejten eskluzive per sjelljen e emigranteve ne jug te australise ne bashkepunim me qeverine ekzekutive te jugut Australian.Profesionet e kerkuara jane 120 profesione te koombinuara ne profesione te ndryshme ku perparesia i jepet elites intelektuale.Nepermjet te deleguarit tone te posacem ne Shqiperi ju mund te merrni informacione me te hollesishme.Apo mund te vizitoni website tone ne internet
www.aiic.com.au (http://www.aiic.com.au/)
Apo mund te kontaktoni nepermjet kutise sone postare SUITE NELSON.ST FAIRFIELD NSW 2165 AUSTRALIA .POSTAL ADDRESS P.O.BOX 225 .PHONE 00355692195360 .009659309146.61295996144
Nepermjet nesh ju mund te realizoni enderren tuaj vetem nje periudhe 2 vjecare dhe ju beheni nenshtetas Australian.Sherbimi juaj eshte nderi yne.

Tel. : 009659309146

Fax. : 61295996144

Cel. : 00355692195360