PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Fier ofroj vend pune Financier/FinanciereArt-Leon Agency
22.02.2006, 16:00
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Fier

Nje nga klientet e Agjensis Art-Leon kerkon te punesoje nje Financier ose Financiere. Personat e interesuar duhet te kene te pakten tre vjet pune te kene njohuri te mira te gjuhes angleze dhe te kene njohuri shume te mira rreth progameve baze te kompjuterit si dhe te nje ose disa programeve kompjuterike per financen.
Duhet te kene te pakten 3 deri ne 4 vjet eksperience dhe te jene banor ne qytetin e fierit.
Paga eshte shum e mire.
Te gjith personat e interesuar jane te lutur te kontaktojne ne adresat e mesiperme per informacion te metejshem.

Tel. : 0692063476

Fax. : 04258316

Cel. : 0692063476