PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Tiranė njoftim per vende te lira puneKontrolli i Larte i Shtetit
21.02.2006, 14:12
lloji i njoftimit. : njoftim

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė

REPUBLIKA E SHQIPERISE
KONTROLLI I LARTE I SHTETIT
Blv: “Deshmoret e Kombit” nr. 3 Tirane, Shqiperi, Tel: 251267


NJOFTIME PER VENDE TE LIRA PUNE

Kontrolli i Larte i Shtetit njofton se ka vende te lira pune:


1. Per pozicionin e Kontrollorit ne Kontrollin e Larte te Shtetit

Kerkesa per kandidatet e ketij vendi pune jane:

Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik, Dega Finance
Te kete pervoje pune te pakten 5 vjet ne profesion.
Te zoteroj nje gjuhe te huaj (me deshmi)
Te zoteroj programet baze te kompjuterit.

2. Per pozicionin e Kontrollorit ne Kontrollin e Larte te Shtetit

Kerkesa per kandidatet e ketij vendi pune jane:

Te kete mbaruar Fakultetin Juridik.
Te kete pervoje pune te pakten 5 vjet ne profesion.
Te zoteroj nje gjuhe te huaj (me deshmi)
Te zoteroj programet baze te kompjuterit.

3. Per pozicionin e Kontrollorit ne Kontrollin e Larte te Shtetit

Kerkesa per kandidatet e ketij vendi pune jane:

Te kete mbaruar Fakultetin Inxhinjeri Ndertimi.
Te kete pervoje pune te pakten 5 vjet ne profesion.
Te zoteroj nje gjuhe te huaj (me deshmi)
Te zoteroj programet baze te kompjuterit.
Paga mujore per keto vende pune eshte ne nivelin e pagave te sherbimit civil.
Paraqitja e dokumenteve:
Kandidati duhet te paraqese ne Departamentin Ekonomik e Burimeve Njerezore deri ne date 20.03.2006 keto dokumenta:
CV, kerkese per vendin e punes qe konkuron, kopje te dipllomes se shkolles se larte dhe te kualifikimeve pas universitare, certifikates se notave dhe te librezes se punes te noterizuara, deshmi te gjuhes se huaj dhe te kompjuterit, dy rekomandime nga punedhenesit e meparshem, deshmi penaliteti si dhe dokumente te tjera (nese ka) qe i cmon se mund t’i vlejne per vleresimin e pergatitjes arsimore dhe profesionale.
Konkurimi:
Konkurimi eshte i hapur per nepunesit civil ndermjet procedurave te levizjes paralele. Nese vendi nuk plotesohet nga keta candidate, konkurimi do zhvillohet per candidate te tjere, jashte administrates publike.